Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha túlléptem a mai keretet...

Ha túlléptem a mai keretet akkor is igyak fehérjét?

Figyelt kérdés
Jóval túlléptem a mai kaloria és szénhidrát keretemet (1kg szilva kb plusz főétkezések) de este elmegyek kocogni fel órát elotte meg edzek fenékre, akkor is megigyam utana a feherje turmixot vagy akkor már csak a kaloriaba szamit bele es hizni fogok?
2015. aug. 30. 19:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Legfeljebb feljön egy kis plusz husi a fencire. :)
2015. aug. 30. 19:46
 2/2 Szintiszoli123 ***** válasza:

Mennyivel lépted túl?

Ha intenzíven edzel, akkor menjen a fehérje. De csak fehérje.

A fehérje másképpen metabolizálódik, mint a CH és a zsír, "másképpen" számolható a kalóriakeretbe. Nehéz kérdés és pont emiatt nem jó kalóriákat számolni, inkább makrókat kéne. A fehérje mindig legyen meg, energiát pedig a céljainknak megfelelő menniységben vigyünk be CH-val és zsírral.

Akárhogy is. Inkább lassuljon kicsit a fogyás, minthogy izmot veszíts. Menjen a fehérje.

Ha régóta kalóriamínuszban vagy, ennyitől hízás valszeg nem lesz, max visszatöltesz kicsit.

U.i.: 1 kg szilvában minimum 100 gramm CH, ebből csak 45 gramm fruktóz, a többi glükóz.

Ennyire nem szeresd a szilvát! Főleg, ha zsírt akarsz veszteni.

2015. aug. 30. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!