Mennyire rossz ez? 16l
2db sajtos kifli(50g)
1 pohár moccachino(1,5%os tej, 3,3dl)
320 gramm rizibizi+2 db réntott csirkemell(kisebbek)
nagyobb kenyér(80g kb)+ 2db medve sajt+ paradicsom+csípős+ kb 120-150g főtt sertéshús
Normális válaszokat légyszi
Ezenkívül futottam 10percet(tudom nem sok de többet nem bírok) és 30 percet fogok sétálni:)
És kb mennyi kalória lehet?:)
NORMÁLISAT!!!:)
Reggelire 1 db kifli jobb lett volna. Bár nem tudom, hogy ez a sajtos kifli mekkora. Mint egy normál kifli? Vagy kisebb?
Ebéd oké.
A nagyobb kenyér sem tudom, mit jelent. Egy szelet? Az nem sok. Ez gondolom, a vacsorád lesz. Még nem etted meg, ugye?
A futást majd idővel jobban fogod bírni, csak gyakorolni kell.
Szia. Hát körülbelülre kiszámoltam, és 1450 kcal körül van.
Nem tudom hogy ez neked mennyire jó, ugyanis tudni kéne hogy mennyi idő alatt nagyjából mennyit szeretnél lefogyni. De ha esetleg nem fogyózol, és általában ennyit szoktál enni, akkor annak tökéletes.
Még annyit hozzátennék, hogy ha az utolsó sorod "nagyobb kenyér(80g kb)+ 2db medve sajt+ paradicsom+csípős+ kb 120-150g főtt sertéshús " mind a vacsorádba tartozik, akkor az viszont rossz. Inkább lelőtt egyél többet, és ha lehet fehér kenyeret egyáltalán ne is egyél, főleg ne vacsorára. Próbáld meg az abonettet. Szerintem az is finom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!