Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Tudnátok segiteni/ tanácsot adni?

Tudnátok segiteni/ tanácsot adni?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, 172 cm, régebben 68-70 kiló között ingadoztam, de elkezdtem fogyókurázni, jelenleg 54 kiló vagyok.

Mégis kövérebbnek érzem magam mint 70 kilósan. Miért van ez?

Miért éreztem jobban magam 70 kilóval? Még 54 kilósan is kövérnek érzem magam, mondják hogy sovány vagyok, de ha tükörbe nézek egy dagadt vizilót látok.

veletek volt már ilyen?

2014. dec. 15. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Anorexiás lettél.
2014. dec. 15. 19:01
 2/2 anonim válasza:
Elsőnek sajna igaza van. 172cm-hez amúgy nem túl sok a 68kg sem. Bár egy 15éves lánynak... de az 54 pedig kevés ehhez a magassághoz. én is 171cm vagyok, 80kg-ról lefogytam 57-re. Mondták, hogy sonvány vagyok, most meg úgy érzem, elkezdtem midnent visszahízni, kb. minden gondolatom e körül pörög, hogy nehogy visszahízzam, rettegek. Nyugodj meg, és ne akarj fogyni, biztos vagyok benne, hogy jól nézel ki így!
2014. dec. 20. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!