Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit fog ez nekem igy segiteni?...

Si. kérdése:

Mit fog ez nekem igy segiteni? Tanacsot kernek.

Figyelt kérdés

Elkezdtem futni, rendszeresen, azaz minden reggel, laza kocogas, amit fejleszteni akarok hosszabb tavokra. Most ugy csinalom, hogy elfutok a kituzott celomig, ott a masodik nyujtas, plusz felules, guggolas, majd vissza a kiindulopontig. (Nem hosszu a tav, de tulsulyosan nem tudok tobbet teljesitei egyelore, nagyjabol 4 kilometer oda-vissza...)

Reggelire tobbnyire gyumiket tolok, narancs, banan, barack, neha joghurt, de azert nem vagyok oda, ebedre hus melle mindig salata, rizs, delutan vagy nem eszek mar, vagy csak egy keveset, amit tudok (nem eppen jo anyagi helyzetbol kifolyolag nem nagyon valogathatok), rizs, vagy gyumolcs... esetleg hus, ha parom foz.

mit tudnatok meg ajanlani? A kiloim nemnagyon erdekelnek, a centiken szeretnek valtoztatni, a combom, es a hasam hordozza a felesleget, 173 cm-hez 80 kilo vagyok nagyjabol... koszonom.

2014. aug. 13. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Reggelire ne egyél gyümölcsöt!
2014. aug. 13. 17:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez minden? :D Oke, koszi. Mit egyek helyette? tudom, hg nem szabad a reggeli etkezest kihagyni. nekem ez meg nehezebb, mint a futas, sosem ettem reggelit, evek ota...
2014. aug. 13. 17:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Felkelsz, futsz és utána eszel tojást,zabpelyhet (vagy kettőt egybe, pl zablepényt).
2014. aug. 13. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!