Ha napi 400-500 kalóriát égetek el sportolással, az kevés?
Ma elkezdtem egy tudatosabb életet élni, odafigyelek a táplálkozásomra, és sportolni kezdtem. Mivel kicsit az évek alatt eltunyultam így a mai nap csak 1 km tudtam futni, illetve kempóztam közvetlenül utána egy fél órát, mivel gondoltam, hogy ha a szervezet már elkezdett dolgozni akkor ha bírom csinálom. Interneten van egy oldal a kalóriabazis.hu ami szerint 410 kalóriát égetem el ezzel körülbelül.
Úgy hogy kezdő vagyok, ezt mondhatjuk jónak?
Kezdésnek nem rossz! De nem árt, ha tudod, a kalóriabázis oldal nagyon túlbecsüli a mogás által elégetett kcal mennyiséget!
Ha van okostelefonod, akkor inkább töltsd le futáshoz az ingyenes runtastic alkalmazást, és az általa jelzett kcal égetéssel számolj!
A runkeeper-t használtam, ő 100 kalóriát számolt, így próbáltam beigazítani a kalóriabázisba :)
Bár igazából, nyilván ezek a számok lehet még elég gyatrák, de azért túlhajtani sem szeretném magam hogy rosszul legyek! :) Az napi kalória bevitelre figyelek, és hátha...
Letöltöm amit mondtál, megnézem! :))
„Bárki, aki fut, megelőzi azt, aki gyalogol és bárki, aki gyalogol, megelőzi azt, aki üldögél.”
Tom Bunk
:) ügyes vagy, csak így tovább!!
Egyébként 185 cm 89 kg vok jelenleg 23/F.
75 lenne a cél, bár nem tom az lehet már sovány! :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!