Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hány hónap alatt mennyit...

Hány hónap alatt mennyit fogytál és mennyit bűnöztél közben?

Figyelt kérdés

2015. aug. 13. 07:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
3-as vagyok...en nagyon sok szenhidratot ettem, de ezt lecsokkentettem csak zoldseg es gyumolcs szenhidratra, masfajtat nem nagyon eszem ebbol a fajtabol, amugy hust hussal joforman..naponta letekerek 3x1orat szobabicajjal az osszegezve napi 96km korul szok mozogni, bar sokan ellene vannak a szobabicajnak mindenki a klasszikusat ajanlja de nekem ez igy bejon es betudom iktatni az eletembe..szerencsere..amugy eleinte szoktam norbi ducitornazni is..az is segitett mar csak azert is, mer ha latom hogy mas koverek kibirjak a fel ora ugribugrit akkor en is kifogom..es vannak sulyzoim azokat pedig erositeshez hasznalom kardio es aerob utan..
2015. aug. 13. 10:37
 12/23 anonim ***** válasza:

"naponta letekerek 3x1orat szobabicajjal az osszegezve napi 96km korul szok mozogni, bar sokan ellene vannak a szobabicajnak mindenki a klasszikusat ajanlja "

Ez kicsit off lesz... de azért azt leírnám, sokan miért is vannak ellene...

Egyrészt: gyakorlatilag a gyártók a szobabicajjal akaratlanul is becsapják a használókat. Ugyanis ezt a sebességet (32 km/h) valódi bicajon nehezen hinném, hogy egy órán át tartani tudnád... főleg, ha súlyfelesleggel küzdesz. Hiába próbálják a tapadást ellensúlyozni, de 100%-ban nem lehet, a menetszelet meg főleg nem. Amikor nekem írták itt, nem akartam elhinni, de kipróbáltam...

Én kint tekerek, április eleje óta, alsó-középkatógiás trekkinggel. A max sebesség, amit el tudok vele érni, az 22 km/h, ezt max negyedórát tudom tartani.

A 20 km/h az, amit két órán keresztül tartani tudok. Akik évek óta, sportszerűen kerékpároznak, azok tudják csak hosszú távon tartani a 30 km/h sebességet.

Kipróbáltam egy szobabicajt, 30 km/h sebességgel lazán letekertem egy órát, alig éreztem meg. Szóval nem igazán egyezik meg a valós értékekkel.

A másik: semmi élményt nem nyújt. Max be lehet tenni közben valami filmet, és az ember várja, mikor ér a végére. Összehasonlíthatatlan azzal, amikor tekersz egy elhagyott úton, vagy gáton, és ugrálnak melletted az őzek, meg a nyulak, feletted pedig kócsagok és sasok, héják röpködnek.

Harmadszorra: a gyakorlat azt mutatja, kevesen használják hosszú távon. A szobabicajok az esetek 80%-ában ruhafogasként végzik.

Ami viszont határozottan előnye: nem függsz az időjárástól, tuti nem kapsz az úton defektet.

De ami a legfontosabb: ha valaki addig nem mozgott, a szobabicaj is sokat jelent... főleg ilyen mennyiségben.

De indításként minden mozgás jobb a semminél!

2015. aug. 13. 11:00
 13/23 anonim ***** válasza:
elozonek...a célomat elérem vele..23kilo minusz 5honap alatt nekem tokeletes..:)
2015. aug. 13. 11:44
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

#13: Egyetlen szóval sem mondtam, hogy nem jó... hanem csak azt, sokan miért becsülik többre a valódi bicajt! :)

Nagyon szép eredmény, grat hozzá! És sok sikert a továbbiakhoz!

2015. aug. 13. 11:48
 15/23 anonim ***** válasza:
11 hónap 37 kiló, kb hetente 1x bűnöztem, aznap többet sportoltam.
2015. aug. 13. 13:14
 16/23 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló és minden nap betartottad a fix kalória keretedet?
2015. aug. 13. 13:18
 17/23 anonim ***** válasza:
+ - 200 kcal csúszással, amikor meg több ment le mondjuk 500kcal-al, aznap 1 órával többet szobabicikliztem
2015. aug. 13. 13:31
 18/23 anonim ***** válasza:

Kb. 20 kiló eddig 3,5 év alatt, de az arány csak romlik, már évek óta szinte folyamatosan stagnálok. A csúcsidőmben heti 30 dekát fogytam, amivel mélységesen meg voltam elégedve, elvégre jóllakásig ettem jó ételeket, mozgás sajna nem volt sok és rengetegszer kilengtem. Sosem bűnözök, s nagy hibának tartom ezt a szót alkalmazni táplálkozás kapcsán, extrém eseteket (pl. kannibalizmus) kivéve. Nem elsősorban ellened szólók, kérdező, Te csak átvettél egy gyakori kifejezést, de jobb lenne nem alkalmazni. Sokan tényleg bűnnek élik meg és mindenféle lelki bajaik támadnak a puszta evés miatt. Ezt nem célszerű támogatni.

Életmódot váltottam én is. Jaj, dehogy tk kenyér... Az ugyanúgy gluténes szénhidrátbomba, én kicsit komolyabban csináltam. Először paleo, aztán mivel hiába ettem olyan keveset, amennyit bírtam, nem fogytam, tovább módosítottam. Na ekkor jött a szénhidrátcsökkentés, sok fogyás, stagnálás, újabb szénhidrátcsökkentés (közben az időszakos böjtölésem evési ablaka is csökkent), némi fogyás, na azóta stagnálok, szénhidrátbevitelem pedig vibrál. De ha alacsony, akkor sem fogyok, a kalóriamennyiség és a mozgáshiány miatt. Na majd ősszel s télen túrázom meg minden, de már korábban is, csak ne legyen ilyen meleg.

Szénhidrátdúsabb napok mindig akadnak, főleg gyümölcsszezonban.

Az életmódomat elhagyni már durvább, de az is megtörténik olykor finoman. De egyre ritkábban és kevésbé történik meg ez. Jó életmódot választottam, nem hagytam el szinte semmit, ami hiányozna és semmit, ami kifejezetten fontos számomra.

Nyilván sok zsírt eszem, kevés szénhidrát mellett máshogy nem lehet, ha az ember nem koplal. Nekem amúgyis mennyiség kell ételből.

2015. aug. 13. 14:32
 19/23 anonim ***** válasza:

1hónap alatt ha 1kilónál többet fogysz akkot abban nagy eséllyel màr több izom megy le a kelletènèl

ami kéne

-imtenzív, heti 3-4súlyzós edzés melette amenniszer megy még aerob, vagy kardiò típusú mozgàs

-nem durvàn kalória mínuszos étrend, minèl tisztàbb kajàkból

-cukor, liszt,sok telített zsír kuka

-napi 1,5-2(csak akkor 2,ha tènyleg anni az edzès amennit írtam) g/ttg fehèrje:

Sovány hús, hal, túró, tojàs

-2-3g/ttkg szénhidràt.ez egyèni anyagcserètől és kalóriaszüksèglettől függően vàltozhat akàr 1-4g/ttkg között is , ki kell próbàlgatni

zab, rizs, köles, kuszkusz, esetleg teljes kiőrlésų tészta, de tényleg tk legyen, a barna kenyèr pl ugyan az mint a fehèr

-0,5-1g/ttg zsír ami minèl nagyobb arànyban legyen telìtetlen: lenmag ,oliva, dió, mogyoró

-napi 4-5 étkezèsre elosztva( 3-4 órànkènt), reggel kicist keveseb szènhidràt mint napközben, az utolsó étkezèsre (ami igen nyugidtan lehet 6utàn, akàr èjfèlkor is attól függően mikor fekszel le), màr ne menjen szénhidràt. Lefekvès előrt lehet zsírszegèny tûró, jó az izmoknak, ha edzel rendesen

Èn (mwg mèg sok ember aki rendesen edz), így csinàlja. Nem fogyó kúra, nem időszakos hanem èletmódvàltàs. Nèha belefèr egy kis èdessèg, vagy alkohol, de ne legyen nagyon sok.

2015. aug. 13. 14:36
 20/23 anonim ***** válasza:
heti fél-1 kiló zsír megy le minimális izomveszteség mellett. Ha igaz lenne amit írsz, akkor egy testépítő 1 évig tömegelne, aztán több mint 1 évig szálkásítana. (Naturokról beszélek, nem koxosokról)
2015. aug. 13. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!