Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Tésztát vagy péksütit egyek?...

Tésztát vagy péksütit egyek? Sajnos csak ilyenek vannak itthon de abból bőven és nem engedik, hogy kevesebb kalóriás ebédet csináljak mert itt romlik meg a kaja Pontosan milyen kaják az lent lesz.

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudom a nevét a tésztának, de spagetti tészta, tejszínes, sonkás szósszal

Péksütikből van vírslis, csokis (de azt tuti offos) sajtos rúd.Melyikben van a legkevesebb kalória?

2015. aug. 12. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Inkabb a tesztat. Abbol kevesebb mennyiseg is laktato lesz.
2015. aug. 12. 14:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedben csinálnék rántottát :D Vagy összevágsz pár paradicsomot,paprikát, hagymát és kész is a lecsó :D nem kell akkor adagot csinálnod, hogy megromoljon.
2015. aug. 12. 14:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Passz, amit jobban szeretsz.

Én nem enném meg egyiket sem. Mi közöm van nekem ahhoz, hogy megromlik (amúgy utálok ételt kidobni, de olyat veszek, készítek, amit megeszem)? Milyen család az ilyen?

Egyék fel ők, amit vettek, nem?

A helyesebb életmód (nem tudom, Te azt próbálod-e, én életmódot váltottam) szent dolog, kissé hasonlatos ahhoz, mint amikor az ember vega vagy allergiás. NEM fér bele és kész.

Makacs vagyok, csak a saját vágyaim állhatnak utamba :)

2015. aug. 12. 14:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem fogják megengedni,hogy kaját csináljak ha itt van egy csomó kaja...Inkább nem eszem ma sem csak kevés gyümölcsöt hátha holnapra csinálhatok kaját
2015. aug. 12. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Jó választás, ha nem eszel semmit! - az biztosan nem hizlal.
2015. aug. 12. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Mersekelt adag tesztanak tobb ertelme van fogyas szempontjabol, mint par szem gyumolcsnek. Ne legyel buta, a koplalas hizlal.
2015. aug. 12. 14:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez esetben akkor válaszd a tésztát, de akkor edd most, ne majd este, és csak óvatosan, csak egy kisebb adagot, többször keveset, tudod.. :)
2015. aug. 12. 14:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyél egy kis tésztát, nem lesz semmi bajod tőle.
2015. aug. 12. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:

#6: A koplalás fogyaszt, elég logikusan, milliók, illetve bizonyára milliárdok tapasztalhatták már ezt a történelem folyamán, persze attól még kerülendő.

Én tuti gyümölcsöt ennék tészta helyett (már ha nem válaszhatnám a semmit, ami a legjobb módszer lenne az esetemben), annak ellenére, hogy éhes leszek tőle, mivel a gyümölcs nekem szimpatikus, értelmes cucc, gyümölcsszezonban természetszerűleg eszem (máskor is, csak kevesebbet), de a glutént kerülöm, sok más emberhez hasonlóan, igazi súlyos érzékenység nélkül, de okkal. Azt a kis cukrot úgyis elhasználja a testem, valami energiára szüksége van, a nagy kalóriadeficit miatt úgyis fogynék zsírból is, akkor, amikor épp nem magas az inzulinszintem.

A gyümölcsben akad némi vitamin és frissítőbb, mint némi szószós tészta, még ha ez utóbbi laktatóbb is...

2015. aug. 12. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!