500 kalóriás étrenddel ki mennyit fogyott?
Örülnék ha leírnátok az eredményeiteket és hogy mennyi idő alatt fogytatok le, hogy hogy éreztétek magatokat közben.
( Tudom hogy veszélyes és egyáltalan nem egészseges, de nem csinálnám sokáig.)
Az én tapasztalatom az, hogy nagyon hatékony... Heti 1 kg a minimum amit le fogsz adni, ha meg sportolsz is, akkor még többet. A fogyás kb 1 hét után fog elindulni, utána pedig addig csinálod, ameddig akarod.
Azért a személyes tapasztalatom az, hogy nem tudom abbahagyni, mostanra már a napi 200 kalóriákkal érem be.. Mindig elhatározom, hogy egyre többet fogok enni, szép lassan 1500-at is akár, de nem megy :/ Óvatosan csináld. annyit javasolnék még, hogy az 500 kalóriát ne csokiból és kenyérből hozd ki, mert úgy csak nagyon kis mennyiséget ehetnél. Pl a rizseshús, zöldséges mindenfélék elég keveset tartalmaznak. Ajánlom hogy csak otthon egyél, azt is csak este 6-7ig max, így nem lesz az, hogy otthon unalomból eszel valamit.
200 kalória? Ez milyen baromság? Tudod te, mennyi 200 kalória? Ilyen baromságok terjesztéséért ki kéne innen tiltani az embereket! 200 kalóriával egész konkrétan ÉHEN HALSZ! Nem átvitt értelemben, szó szerint!
Az ötszáz kalória dettó baromság,csak abba talán nem halsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!