Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 80 kalóriás vacsora?

80 kalóriás vacsora?

Figyelt kérdés

Van ilyen? Ha igen, mi?

Nagyon fontos lenne! Már csak ennyim maradt a napból...

2015. aug. 10. 16:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
En parolt zoldseget ennek, 10-15 dkg megvan 100 kaloria alatt.
2015. aug. 10. 16:58
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
huu, ez necces.. talán egy paradicsom, két szelet sonka, két abonett
2015. aug. 10. 16:59
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Sajnos nagymamánál voltunk, és ismeritek a helyzetet...

2015. aug. 10. 17:05
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak ennyi maradt akkor tessék nekiállni valami sportnak amivel kalóriát égetsz el, és azt vissza pótolhatod.

Pl 200 kalóriát el tudsz égetni )súlyodtól függően) ha mondjuk 75 kiló vagy

10 perc kocogással

vagy 20 perc tornával vagy

10 perc lépcsőzéssel.

2015. aug. 10. 18:01
 5/15 anonim ***** válasza:
50%

Éhesen nem foglalkozom a kalóriákkal... Ha enni kell, hát enni kell.

De azért ismerem a szitut, néha én is igyekszem azért.

Uborkát és tojásfehérjét ennék, utóbbit akár kakaóval és édesítővel felverve (apage satanas, legalább ma ne egyek édességet... eddig sikerült csak gyümölcsöt enni édesből :D).

Bár egy egész tojás is belefér :) Vagy fél tojás, cukkinivel megsütve...

A zöldség+tojás kombó a leglaktatóbb, amit ismerek, ez persze emberfüggő. Aki olyan, az próbálkozhat zabkásával is, piciből is sok lesz. Most se rosszabb, mint reggel enni, szerintem, de ki hogy gondolja.

Viszont ha nem lennék nagyon éhes, inkább nem ennék, 80 kcaltól csak sokkal éhesebb lennék...

2015. aug. 10. 18:01
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Kis görögdinnye vagy alma

párolt zöldség

2015. aug. 10. 18:15
 7/15 anonim ***** válasza:
Bringára fel! Letekersz egy órát közepes tempóban, és máris mehet egy tojásos vacsi. Nálam bevált.
2015. aug. 10. 18:26
 8/15 anonim ***** válasza:

Egy semmire se elég picike cukros vizet, mint a dinnye, nem ennék (lehet, hogy van, akinek jó, bár nehéz elképzelni, bennem óriási hiányérzetet okozna és pokolian megéheznék tőle, s ezzel nem vagyok egyedül), ez egy étkezés, aminek egy picit laktatnia kéne. Akkor már inkább málna :) Belekeverve a már általam említett tojáshabba... Lehet, hogy ezt meg kéne játszanom, picit még éhes vagyok de nem kéne ma is sokat ennem...

Kihagyom az édesítőt (max. lesz benne egy kis banán és kókusz, hm dió is kell bele, bár az nem édesíti) s akkor elégedett lehetek magammal.

Kihoztam 80 kcalra, 5-5g fehérje, nettó ch, zsír, a fehérjebevitelemnek úgyis kellett még valami, a másik kettő pedig ma nem oszt, nem szoroz.

Mivel ez a vacsorám 4. felvonása, még az is lehet, hogy elég lesz. Bár nem fogadnék rá.

2015. aug. 10. 18:35
 9/15 anonim ***** válasza:

A mozgásos tanácsadóknak amúgy teljesen igazuk van., Mindazonáltal én nem tudnám rávenni magam azokra. Bár napok óta alig mozgok s ki se dugom az orrom a házból, így ma be van tervezve némi séta :) Ha részben éjszakai túra lesz, az se baj, rég voltam olyanon.

A habos cucc amúgy finom lett, csak nagyon pici. Bár az édességek nem mindenkinél segítik elő az evés befejezését. Ha rólam lenne szó, nálam a fenti kemény szituban csak a semmi vagy a tömény zsír jöhetne szóba, inzulinválasz nélkül (egy deka vaj, bár az túl kis térfogatú vagy még inkább egy vízzel készült aranytej. bár ez utóbbinál nagy lenne a csábítás a rendes, kókusztejes verzióra).

2015. aug. 10. 18:51
 10/15 anonim ***** válasza:
azért 200 kalória nem 10p kocogás, hanem inkább olyan 25
2015. aug. 10. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!