Mennyi elfogyasztott kalóriánál jártok ma?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok az idejárók átlag mennyit ettek ma eddig. Kort és nemet is írjatok kérlek. :)2015. júl. 25. 16:17
11/15 anonim válasza:
10-es vagyok, a kor lemaradt: 15L
12/15 anonim válasza:
550.
#8: Remek étrendem van, de biza a kalóriabevitel számít. Attól még nem kell számolni, persze, a fogyásom nagy része alatt én se tettem.
Nem feltétlenül érzi az ember, mi több és mi kevesebb, ha nem pont ugyanazokat ette, de nem is fogyok azzal, amivel 20 kilóval ezelőtt igen. S bár én hasonló kalóriamennyiséget eszem, ha békén hagynak (a súlytartót), van, aki nem ilyen s azoknak hasznos lehet a számolás. Nekem a makrotápanyagok miatt az, plusz azért kíváncsi vagyok a kalóriamennyiségre is, van azért szórás.
13/15 anonim válasza:
2. és 12. voltam, 1515 kcal, s remélem, ennyi is marad. Durván jó nap lenne, ha ez történne, a makrotápanyagaimmal is elégedett vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!