Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi elfogyasztott kalóriáná...

Mennyi elfogyasztott kalóriánál jártok ma?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok az idejárók átlag mennyit ettek ma eddig. Kort és nemet is írjatok kérlek. :)
2015. júl. 25. 16:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mivel tegnap megjött, ezért a mai menüm: 2 főtt kukorica, 1 zacskó chips, fél tábla csoki, 1 túró rudi, fél görögdinnye, 4 őszibarack, 1 tányér paradicsomleves és este még lesz egy fél csirkecomb. Gondolom ez lesz kb. 2000 kcal. És semmi mozgás. 44N
2015. júl. 25. 16:26
 2/15 anonim ***** válasza:

Ma nem mérek, de valahol ezersokszáz lehet. Ez jó, a szénhidráttal szálltam el úgy, mint jó ideje nem, 100g fölött lehetek valamivel

Illetve úgy jó, hogy ez egy korai nap. Máskor kevesebbnél tartok ilyenkor, de ma nagyon hamar kezdtem el enni és mindenfélét ettem, úgyhogy ma már max. 1-2 tükörtojást tervezek s a maradék zöldségtortámat.

39N

Holnap kímélő napra lesz szükségem, lehet, hogy kipróbálom a tojásböjtöt (úgyis közel állok hozzá a rendes napjaimon), csak én némi zöldséget is eszem (a tojásböjtben csak tojás, tojásonként 1 dkg zsír és opcionálisan sajt van. nyilván nem kiegyensúlyozott, bár nem annyira rossz, de rövidtávon OK).

2015. júl. 25. 16:32
 3/15 anonim ***** válasza:

336 kcal. Nem fogyókúrázom,csak nem vagyok éhes. Általában 2000-2200 körül szoktam bevinni.

18/L

2015. júl. 25. 17:06
 4/15 anonim ***** válasza:

1000 kcal és még lesz egy 300/400kcal-os vacsim...

24/N

2015. júl. 25. 17:14
 5/15 anonim ***** válasza:
4000 kb. Ja 110 km orszagutizas utan... :D
2015. júl. 25. 17:31
 6/15 anonim ***** válasza:
fogalmam sincs, mennyi lehet, de lehet nem is akarom tudni:DD reggeli müzli sovány tejjel (itt még nem is lett volna gond), ebédre sajtos csirketallérok (ettem vagy négyet) meg egy jó tál sültkrumplit, és mivel a szüleim házassági évfordulója van, megettem három szelet szedres-kekszes túrótortát :D én nem tervezek ma többet enni, de ha éhes leszek, akkor van főtt kukorica :D
2015. júl. 25. 18:22
 7/15 anonim ***** válasza:
1200. Ma már nem eszek. 24N
2015. júl. 25. 19:06
 8/15 anonim ***** válasza:
Minek azt számolgatni ennyire? :( ha valaki fogyózik, akkor akár tetszik, akár nem az ételek típusán kell változtatnia, az meg hogy mi a kevesebb ahhoz képest, amit régen evett azt mindenki érzi. Nekem volt eddig 3 pohár kávé tejjel, egy protein pirítóskenyér vékony vajjal és kis lekvárral, egy kis nyers savanyúkáposzta, 2 tükörtojás kókuszolajban kisütve+egy adag rizs, pár kocka sajt és sonka.
2015. júl. 25. 20:58
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom 8-as, nálam igenis számít a kalóriabevitel és hogy kevesebbet egyek. Én így tudok fogyni. Mellette persze sportolok is. Nem vagyunk egyformák, mindenki teste másképp működik.
2015. júl. 25. 22:28
 10/15 anonim ***** válasza:
kb. 450-500 kcal. reggelire főtt kukoricát ettem, aztán egy almát, majd kacsát sült zöldségekkel. Még természetesen lesz uzsonna és vacsora.
2015. júl. 26. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!