1200 kcal 1 nap sok?
170 cm 64 kg vagyok
16/l
Inkább kevés. Hogy ez Neked koplalás-e, az az anyagcserédtől, aktivitásodtól függ... S bizonyára van még pár faktor, nálam számít az étrend is.
De valószínűleg ez egy jó minimumérték, csak bírd ki ennyivel.
Emberfüggő, mi az optimális, nem mindenki fogy 2000 kcallal. Legalábbis ha nem mozog eleget, amit egyébként érdemes, de nem mindenkinél van meg.
De nagyon kevesen fogyóznak 2000-rel, láttam már súlyos férfiakat 1500-zal, ami mondjuk nekem már vad.
2000-rel akkor se fogynék rendesen, ha azért normálisan edzenék. Az sokunknak súlytartó szint.
Nekem hasonló súllyal 1300 kcal az a szint, ahol már sétálni ne menjek, mert közben meg kell állnom, a testem hisztizik ilyen kevés étel mellett. Más viszont jól bírja.
Mit tudjam én, hogy Neked kevés-e? Soknak nem sok. 2000 a sok, ha nem mozogsz eleget, legalábbis fogyáshoz sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!