Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Este egy gyümölcsturmix...

Este egy gyümölcsturmix mennyire hízlal, mennyire jó vagy nem?

Figyelt kérdés

Mindig csinálok gyümölcs turmixot és azt rakok bele ami itthon van, alma, narancs ,mandarin , banán (max csak felét), szilva, kiwi ,barack . . ..

Most speciel raktam bele egy narancsot 5 kopasz barackot és 4 kis sárga barackot, víz, és egy kevés diétás csökkentett cukor tartalmu Nestlé fitness (tényleg csak egy marékkal

Ez hízlal, vagy inkább igyam reggel

170 centis fiú vagyok és ma ettem e nélkül 1100 kcalát.

Hány decivel jó még ilyenkor este?

2015. júl. 10. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Ekkora kalóriabevitellel nem fogysz hízni, az tuti.

A Nestlé Fitness rosszul hangzik, bármi is az, amúgyis a Nestlé bojkottálása mellett vagyok, nem aranyos cég. De minek raksz bármit egy gyümölcsturmixba, kivéve esetleg egy kis diót, az jó bele...? De Te tudod, nyilván ízlések és pofonok.

Nem a legfogyókúrásabb ital, de a barackok egész laktatnak s ha így nem eszel fel egy csomó más édességet mondjuk, akkor jól járhatsz. Reggel az inzulinérzékenység gyenge, elvileg nem jó mindenféle cukrokkal megdobni (a gyümölcsökben jócskán van fruktóz is, glükóz is, sőt nem tudom, melyikben mennyi, de szacharóz is), de nem mindenki foglalkozik ilyesmikkel.

Ezzel nem segítettem sokat, mi? Bocs.

Akárhogyan is, remélem, abban az 1100 kcal-ban akadtak rendes tápanyagok megfelelő mennyiségben. Cukor, na az pont nem kell a testnek (attól még lehet enni, nem arról van szó, csak kelleni nem kell), egy csomó más pedig igen.

2015. júl. 11. 00:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Nestle fitness : 5 nagyobb darab ( ami nem annyira törött) 18 kaloria!
2015. júl. 11. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!