Ha mondjuk normális étkezés mellé megeszek egy tábla Milka Epres csokit, és lemozgok annyi kalóriát, amennyi van egy tábla csokiban, akkor a csoki eltűnik a szervezetemből? Nem rakódik le zsírként?
Először is a szervezet előbb égeti el a rendelkezésre álló szénhidrátot, mint a zsírt.
Másrészt tökmindegy, hogy a Milkát égeted-e el vagy a lerakódott zsírt, nem? Eszel egy tábla Milkát, lemozgod, elégeti a Milkát a szervezet, ugyanannyi kiló vagy, sem zsírraktározás, sem zsírégetés nem történt.
Vagy: Tegyük fel, hogy a tábla Milka 50 gramm hájnak felel meg, megeszed, lemozogsz 50 gramm hájnak megfelelő kalóriát, a Milkát meg beépíti a szervezet a zsírraktárakba, +50 g zsírraktározás, -50 g zsírégetés, ugyanannyi kiló vagy.
sok benne a szénhidrát (cukor) ,amit kerülni kellene szóval nem ajánlatos enni
édességet kerülni kell ha fogyni akarsz
Valóban.
Nem "illik" beiktatni a Milka csokit a fogyókúrás, vagy a normál étrendbe, és édességet sem ajánlott rendszeresen fogyasztani - ki bírná ki?
Én nem. Szeretem a csokoládét, szeretem az édességet - bocsánat, de vétkezem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!