13 éves vagyok hetente 3 kg szoktam leadni mozgással ez gyorsnak számít? Azért kérdezem mert nem szeretném ha lógna rajtam a bőr.
Attól függ....
Ha nagyon dagi vagy akkor mindegy, hogy fél kiló vagy 3 mert így is úgy is lógni fog.
Azonban 13 évesen még ha nagyon dagi vagy is vissza húzódik, és ha izmosodsz utána akkor teljesen eltűnik.
"13 éven még kurv4ra nem kellene fogyóznia senkinek. Most vágjátok haza a szervezetetek..."
Azt írta mozgással adja el, akkor semmi probléma nincs.
Mozgással és nem éheztetéssel fogyok.
Alapjáraton sem bírnám ki kaja nélkül.
Mégis, mennyi volt a "kezdősúly", (itt nem a születési súlyra gondolok), és mennyi a cél?
100 kilónál nem gond a heti 3 kiló néhány hétig, de ha 70-80-ról akarsz fogyni, lassíts a tempón.
A kezdeti fogyás edzés mellett egyébként is mérséklődik, mert az edzéssel párhuzamosan nő az izom, annak is van tömege. És, bármilyen hihetetlen, jobban néz ki, mint a hájacska :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!