Csalhat a tükör?
Figyelt kérdés
Ma felvettem egy ajándékba kapott ruhámat és meglepődtem mert nem hogy kényelmes volt de még jól is állt passzos és alig van hasam benne.
Amikor belenéztem a tükörbe nem láttam magam olyan szélesnek mint korábban.
Pedig sem súlyban sem centiben nem vagyok vékonyabb esetleg annyi hogy ma még nem ittam nem ettem semmit.
A tükör csak vagy minden ruhában másként néz ki az ember?
2015. jún. 4. 07:42
1/6 anonim 

válasza:

Szerintem nem a tükör csal, mert akkor a többi ruhádban is jól éreznéd magad a tükör előtt.
Szerintem nem előnyös ruhákat hordasz, ez a ruha meg pont előnyös számodra :)
2/6 anonim 

válasza:

Valószínűleg előnyös neked ez a ruha. Csalhat a tükör egyébként, de mivel gondolom mindig ezt a tükröt használod, így nem tud csalni. Tipikus pl. a döntött tükör, abban sokkal vékonyabbnak néz ki az ember.
4/6 anonim 

válasza:

Ha a tükör felülete nem teljesen egyenletesen sima, akkor igen, egy kicsit csalhat.
5/6 A kérdező kommentje:
Ez egyenes, mert a szekrény ajtón van.
2015. jún. 4. 11:56
6/6 anonim 

válasza:

Minden lehetséges, csalhat a tükör, karcsúsít a ruha is.
Ettől függetlenül az, hogy fogytál vagy sem, általában cm-ben mérhető leginkább és ami számomra még sokat mond: farmerpróba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!