Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Akik nagyon lassan fogynak...

Akik nagyon lassan fogynak mert nem éheztetitek magatokat ti havi szinten hány kilótól szabadultok meg és most hány kilók vagytok?

Figyelt kérdés

2015. máj. 10. 15:44
 1/5 anonim válasza:
szia. en fogyiztam, futni jartam, es ramjott plusz 5 kilo. erthetetlen
2015. máj. 10. 15:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Első válaszoló ez komoly?
2015. máj. 10. 15:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Kb. Semennyi mert átalakul a testem, a zsír lemegy, de némi izmot felszedek. Kilóban csak 7-et fogytam, de hasamból 20 centit.
2015. máj. 10. 16:23
 4/5 anonim válasza:
Nem a kiló a lényeg, hanem a látvány. Inkább centivel mérd magad, mert az izom nehezebb mint a zsír szóval ha edzel akár lehetsz nehezebb de izmos, formás.
2015. máj. 10. 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Régen elég gyorsan ment, heti 30 dekával, amivel kevés mozgás, jó evések, néha ivások és 2000 kalória mellett elégedett voltam.

Hasonló eredményhez továbbra is kevés mozgás mellett most már kb. 1700 kcal kell (nehéz megmondani, mert a testsúly indadozik, én pedig nemigen tudok ilyen kicsit enni, összejönnek a kalóriák. de egy ideig sikerült ezen a szinten maradni s akkor elég jól fogytam)... Azért így se rossz, de jobb lenne a mozgásmennyiséget növelni. 3 éve próbálom, egyszer majd sikerül.

Izom szempontjából örülök, ha megmarad, ami van. Tudom, hogy kezdőként minimálisan még megtörténhet a csoda, hogy egyszerre izmosodjon és fogyjon az ember. Máskor ez lehetetlen, de ha valaki hol deficitben van, hol ellenkezőleg, akkor hosszabb időt tekintve fogyhat és izmosodhat is. Egy rendes fogyást pedig nem tud ellensúlyozni az izomépítés, az nagyon lassú.

64 kiló vagyok, szénhidrátos napok után 65.

2015. máj. 10. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!