Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogyan szabadultok meg a...

Lovelyne kérdése:

Ti hogyan szabadultok meg a felesleges kilóktól?

Figyelt kérdés
Ma rá álltam a mérlegre, és azt hittem rosszul látok!!!169 cm-hez 66 kg-ot mutatott a mérleg!!!Omg!Amúgy 23 éves vagyok, nem tudom ez mennyit számít.Fura egy alakom van. Felül tök sovány vagyok. Vékony karok, keskeny vállak, a pocakom se hájas, max az oldalamon van egy kis kapaszkodó, de nem vészes.:D A combjaim és a popim viszont khm...hát elég husi.Az utóbbi időben rengeteg salátát eszek, és teljes kiörlésű dolgokat. 3-4 nap után nem bírom és elcsábulok.Így persze semmi értelme a szenvedésnek.Édességeket egyáltalán nem eszek,se zsíros dolgokat.A legnagyobb baj, h szénhidrát függő vagyok!:(((
2012. okt. 14. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:

OMG, 66 kiló, te jó ég. :D (bocsi, de ez röhej, na :, 66 kg... )

Mozogj basszus és biza szabadulj meg a szénhidráttól, amennyire tudsz, mert 118 kilós leszel a végén, mint én anno.

2012. okt. 14. 18:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Az nem semmi!:O Azt azért nem várnám meg!
2012. okt. 14. 18:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Én most estem neki megint a fogyózásnak.. Igyekszem tornázni, minden nap.. most még kevesebbet mert úgy tudom, ha az ember nem igazán mozgott semmit, nem szabad egyből a közepébe csapni és fokozatosan emelem a mennyiséget.. Igyekszem egyáltalán nem enni kenyeret, tésztát stb-t.. A cukros dolgokat is elhagytam..
2012. okt. 14. 18:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor csak zöldség és gyümi?Ez nem hangzik túl jól...:/a torna rész oké.
2012. okt. 14. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Én egy hete kezdtem neki!

Nem csak zöldség, gyümi, nyugi:)

A lényeg, hogy csökkentsd minimálisra a szénhidrátot.

Nekem az édességet kellett csökkentenem, sőt lenulláznom:( de lassan már megszokom.

Pedig előtte napi egy csomag keksz, vagy egy nagy tábla csoki az alap volt..dehát valamit valamiért

2012. okt. 14. 19:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Főleg husikat eszem, zöldség körettel, meg leveseket.. Pl karfiol levest..De szoktam zöldség meg gyümölcs turmixokat inni uzsonnára például..:) Sok finomságot lehet enni. nem kell megijedni ettől, hogy kenyér meg cukor kizárva..:)
2012. okt. 15. 15:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Üdv a klubban!:D Én ma kezdtem el a fogyókúrát. 169 cm vagyok és 63kg...Amikor rá álltam a mérlegre majdnem szívrohamot kaptam!(tegnap) ezt a súlyt is tragédiaként élem meg!Brrr ha belegondolok, h 3 hónapig nyúlkaján kell éljek...:_D
2013. jan. 4. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!