Ezek szerint felesleges volt koplalnom?
Figyelt kérdés
A nyáron leadtam 5 kilót, lapos hasam lett(anyám szerint gebe voltam), a melleim is kicsik lettek, de tetszettem magamnak, csakhogy nagyon beteg lettem, 2 hónapig semmi sport, ágyban fekvés, még főzni se tudtam magamnak szóval vissza is híztam. Amíg vékonyabb voltam a férfiaktól egy bókot se kaptam, csak a lányok dicsértek folyton, most hogy visszahíztam viszont alig győzök pirulni a sok bóktól, sőt még az egyik barátom is kikezdett velem, akit már 5 éve ismerek és nálam sokkal vékonyabb, csinosabb barátnője van. A férfiaknak ezek szerint az átlagos se nem kövér se nem vékony lányok jönnek be nem a csinos, vékonyak?2012. okt. 5. 19:02
1/5 anonim válasza:
Nekem mindegy milyen, csak vörös legyen.
2/5 anonim válasza:
Amit Te csinos vékonynak gondolsz az csak az egyiptológusoknak jön be mikor találnak egyet a piramisban. Normális férfinak a nem túl vékony, de sportos, erős, egészséges nők jönnek be szerintem.
3/5 anonim válasza:
Csontokkal csak a kutyák játszanak.
Egy nő a gömbölyded idomaitól nő.És nem kell összekeverni a nőiest a kövérrel,vagy a nőiest a csontsovánnyal.
4/5 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy a ferfiaknak a csontsovány nők tetszenek, ezt max. a nők gondolják így. DE ez nem azt jelenti, hogy a köverek.
A ferfiak 90%-ának a vekony, de sportos nők tetszenek, akiknek van formájuk. Lapos, tónusos has, kerek, kiálló fenek, izmos, formás láb. Ugyanis az izomtól lesz valaki formás, es nem a zsírtól!
Szóval koplalni felesleges volt, de egeszsegesen, tisztán etkezni es mellette sportolni nagyon nem az.
5/5 A kérdező kommentje:
Pocakos még nem vagyok, inkább izmos a sok sporttól.
2012. okt. 5. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!