Hogyan tudnék leadni néhány felesleges kilót a hasamról illetve a karomról?
Figyelt kérdés
Itt arra a bizonyos "integetőre" gondolok amit a karokon van :DD és az "úszógumira". Milyen gyakorlatokat kell végeznem hogy ezek eltűnjenek?? Linkelnétek nekem pár vidit vagy írnátok nekem hogy milyen gyakorlatokat csináljak a vékonyabb karok illetve laposabb has érdekében? :)) köszi előre is2012. máj. 12. 11:07
1/5 anonim válasza:
Én ugy tudom,hogy nem lehet csak egy vagy két helyről fogyni,mert ha fogyol akkor mindenhonnan lefogyol.Ezt találtam az uszógumira próbáld ki http://www.youtube.com/watch?v=onAu7FXulJo&feature=player_em..
2/5 anonim válasza:
Legelső vagyok +még megpróbálhatod az aerobikot,a callanetics-t,a jógát,sőt még arról is hallottam,hogy a hastánc gyakorlatoktól szép formás lesz a kar és a has is.Ezeket mind megtalálod az interneten.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi mind2töknek :))
2012. máj. 12. 13:04
4/5 okoska:) válasza:
szerintem még a pilates is nagyon jó.. vagy veszel cd-t vagy youtubon rákeresel.. vannak külön karra hasra combra fenékre gyakorlatok amik elsősorban azt 'fogyasztják'. naponta 10 percet ha szánsz mind a kettőre külön-külön akkor jó eredményt érhetsz el..:) sok sikert:)
5/5 A kérdező kommentje:
énis néztem videókat a youtube-n de nem találtam valami jókat. ha esetleg tudtok vmi jót akkor linkelnétek nekem?? :)) amúgy köszi :-)
2012. máj. 17. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!