Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nem fogyok, viszont hányok és...

Nem fogyok, viszont hányok és rosszul vagyok?

Figyelt kérdés
Kalóriadeficitet alkalmazok, alíg eszem, a kenyér tiltó listára került, azt mondták teljes kiörlésűt sem ehetek, az is árt. Gyümölcsöt, zöldséget, húst eszek, viszont nagyon keveset. Állandó hányinger kerülget, van hogy edzésnél hányok is, és nem tudom befejezni, nincs erőm. Mit csináljak? Eddig elég gazdagon táplálkoztam, de muszáj lefogynom, mert izmot fejlesztettem a háj alá, és így mégnagyobb lett a hasam, persze a háj nem tünt el. 25N
2015. máj. 8. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem nem enni kell, a tápanyagra szükséged van. Ha számodra káros energiaforrás a szénhidrát, akkor zsírral kell helyettesíteni. A semmivel nem lehet fogyni - legalábbis egészségesen nem.
2015. máj. 8. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Ki kellene számolni a kalóriabevitelt, 1000kal alá nem érdemes menni, de nagyon bőséges folyadék bevitel kell. Szerezz be egy vércukormérőt és ellenőrizd a rosszullét esetén a vércukrodat.
2015. máj. 8. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
buta vagy mint egy tök... legalább 25 évesen lenne már eszed, hogy nem teszed így tönkre magad.
2015. máj. 8. 20:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Őszintén, mégis mit vársz? Edzel keményen, éhezel, mit gondoltál honnan lesz erőd? Persze, hogy nem tudod végig csinálni az edzést, miből nyerjen az a szerencsétlen szervezeted energiát?

Amik jók és eszed azokból is keveset, mi értelme annak, hogy 25 évesen tönkre menj testileg-lelkileg egy hóbort miatt?

Egyél! Tojás, hús, zöldségek, olajos magvak,gyümölcsök, ehetsz túrót és zabot is-most vonatkoztassunk el a glutén hisztériáról, ésszerűen gondolkozzunk. Megértem, van akinek nem jó, vagy nem esik jól, az ne egye, de amíg nálad nem ez a probléma edd nyugodtan megfelelően elkészítve, normális adagban.

Nem úgy fogsz izmos lenne háj nélkül, hogy koplalsz, mindenből kell enni normálisan, változatosan.

2015. máj. 8. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:

a zsírt is kivetted szerintem.

mindkét energia forrást meg nem lehet kivenni,ezért vagy zsír megy,vagy ch ez egyéni tolerancia függvénye.

a másik,hogy drasztikus volt a deficit nem fokozatos,szintén öngól.

2015. máj. 8. 23:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Szénfidrát kell a szervezetnek. Nem értem, mit nem lehet ezen megérteni. Az edzés során elsősorban abból nyersz energiát. Akkor hánysz, ha teljesen kimerülnek a glikogén raktáraid, amit pedig szénhidráttal töltesz fel, amit te gyakorlatilag nem eszel. Remélem most már érthető a dolog.
2015. máj. 13. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!