12 hetes kismama vagyok és már most vérszegény vagyok, Neo-Fero Folgammát írt az orvos, viszont nagyon nem jó a gyomromnak, rosszul vagyok tőle, mivel pótolhatnám?
Bármilyen vas+C vitamin. Dm-nek is vannak saját márkás termékei.
Illetve B vitamin sor, a B12 fontos, de mellé a többi is.
Én csak B12-t szedek nagydózisban, vasat nem, de B12-t és B vitaminsort mellé évek óta.
Már nem minden nap, csak időszakosan és nekem meg pont azt mondja a védőnő és az orvos is, hogy ritka jó a vérkép, ilyet nem szoktak látni, terhességben vérszegénység jellemző nem az ilyen vérkép. Szerintem a B1-B12 t is pótold.
Menj vissza az orvoshoz, hoyg írjon fel másik készítményt, ha ezt nem birod.
A szabadon kapható szerek nem sokat érnek, mert nincs bennük elég vas.
Én 10 hetes vagyok, doki múlthéten döbbenten közölte velem, hogy húha milyen vérszegény vagyok.... Kb. úgy viselkedett,mintha én lennék az egyetlen vérszegény a vilàgban. Nekem Flordixot kell szednem, naponta kettőt. A reggelit éhgyomorral kell bevenni, kb. rà 1 óràra reggelizni és utàna a magnéziumot bevenni. Soha nem egy időben a kettőt.
Én baromi rosszúl voltam tőle az első 2 nap, de mostmàr fel sem tűnik,ha beveszem. Lehet neked is kell pàr nap,hogy hozzàszokj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!