Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha folyamatosan ehes vagyok,...

Ha folyamatosan ehes vagyok, rosszul csinalok valamit?

Figyelt kérdés

Mindig is hatalmas etvagyam volt, nem nassoltam vagy ettem degeszre magamat, egyszeruen ehes voltam. A kornyezetem mindig azzal viccelodott, hogy annyit eszek, mint egy nagydarab ferfi. A sulyommal eddig nem voltak problemak, az utobbi fel evben viszont csak szemet kajakhoz jutottam hozza, igy felszedtem 4-5 kilot. Ezt szeretnem leadni. A kaloriabazison beallitottam celkent egy kellemes, heti fel kg-os fogyast. Foleg salatakat, turot, natur joghurtot, sovany husokat illetve reggel egy kis zabkasat eszem es termeszetesen csak annyit, hogy ne legyek ehes. Csakhogy kimerul a keretem, mielott jollakhatnek! Ma peldaul 1900 kaloriat vittem be es meg vacsoraig meg fogok ehezni. Persze megyek uszni meg sulyzozni, igy minuszban leszek, de akkor is soknak talalom. Nem birom felfogni, hogyan tudnak masok 1200 kaloriakon elni, en abbol ehen halnek. Pedig nem az van, hogy megeszem 3 csokit es ebbol kimerul a keretem, de fel ora mulva ehes vagyok megint, hanem tenyleg minosegi kajakat eszem, amikben nem teng tul a kaloria. Mit tegyek? Normalis ez?

22/L

170/65

2015. máj. 6. 17:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
az inzulin szintet stabilizálnám a helyedben ezért a tejszármazékokat kiiktatnám és a szénhidrát egy részét zsírra cserélném.
2015. máj. 7. 00:29
 22/24 anonim ***** válasza:
Én ha megéhezem 2 étkezés között, akkor megeszek egy almát, van vagy 60 kcal benne, ennyi belefér.
2015. máj. 7. 14:24
 23/24 anonim ***** válasza:

Ezt sem értettem soha. Én ha nem extrém jóllakott állapotban vagy nem evésidőben (pl. éjjel 2), hanem bármikor máskor megeszem egy almát, iszonyúan éhes leszek tőle azonnal. A párom ugyanígy. Egy pici cukortól miért is lakna jól az ember? Oké, gyorsan felszívódó energia, valamit valakinek végülis érhet, de nem lehet valami tartós.

Én inkább nagy ívben kerülöm a cukrot, mert az nálam tragikus a kalóriabevitelre nézve. Tegnap pont nem kerültem, de semmi különös, csak normálisan ettem, ha megéheztem, össze is jött 2600 kcal. Ami nem sok, de fogyáshoz kevesebb kéne nekem.

2015. máj. 7. 14:30
 24/24 anonim válasza:

lehet, hogy egyszerűen megszoktad, hogy sokat eszel, és ki van tágulva a gyomrod.

Próbáld meg, hogy egy napig nem eszel _egyáltalán_ semmit (ne aggódj, ha egyébként egészséges vagy, ez a szervezet számára teljesen normális), majd másnaptól felezed az adagokat.

2015. máj. 20. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!