Mindjárt sírva fakadok, ez mitől lehet? Nagyot csalódtam!
60 kilóról kezdtem a fogyókúrát, sima mérlegen néztem a változást, fogytam 5 kg-t. 55-öt mutatott a mérleg, erre ma anyuéknál ráálltam a digitálista, aszerint 60 kg vagyok!!! Ez olyan mintha ez a több mint 3 hónap nem ért volna semmit, olyan érzésem van hogy kidobhatom a kukába. Itthon megint mértem magam 54... Melyik mérleg megbízhatóbb? A digitális nem mérte a 12 kg kutyakaját, a sima 11.5-nek mérte. Most akkor melyik megbízható? Akkor 65 kg-ról indultam? Itt vannak az adataim:
165 cm, elvileg 55 kg, mell:83, derék:70, csípő:95, comb:55 ha eg segít valamit kb. megállapítani....
Ezért kár elkeseredni.
Azon a mérlegen mérd magad, amit akkor használtál, amikor elkezdted a fogyókúrát.
(Nálunk két mérleg van, egy mechanikus és egy digitális, a digitális 2 kg-val többnek mutat.)
aha,persze...diéta alatt építed az izmot haha.
tökkelütött vagy és hozzá nem értő.
és való igaz,hogy a világ egyik legfrusztrálóbb dolga amikor olyasmit kell elvégeznünk amihez nem értünk.
de ha nem vagy hajlandó olvasni,tanulni a témában,akkor még sok ilyen élményed lesz.
a következő fokozat nálad az izomból fogyás dolog következménye lesz amikor is lefogysz,de nem azt az eredményt kaptad amit terveztél és nem tudod miért.
aztán meg a jojó.
de már leírták a dolog neve testzsírszázalék mérés.
ezt vedd figyelembe és a kitűzött célod legyen 17-18% a jó csajoknak nagyjából ennyi,ezt érd el.
Gluténérzékenyeknél gyakori hibának láttam, hogy gluténmentes ch-t esznek túl sokat.
Persze glutén nélkül eleve könnyebb egészségesebbnek lenni, és ez a testsúlykontrollra is kiterjed, de azért a makrotápanyag összbevitel is hatással van a testsúlyra, hormonrendszerre.
Bár az már eleve egy előny, ha valaki glutén-laktózmentesen eszik, még nagyobb előny, ha tejfehérjementesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!