Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mindjárt sírva fakadok, ez...

Mindjárt sírva fakadok, ez mitől lehet? Nagyot csalódtam!

Figyelt kérdés

60 kilóról kezdtem a fogyókúrát, sima mérlegen néztem a változást, fogytam 5 kg-t. 55-öt mutatott a mérleg, erre ma anyuéknál ráálltam a digitálista, aszerint 60 kg vagyok!!! Ez olyan mintha ez a több mint 3 hónap nem ért volna semmit, olyan érzésem van hogy kidobhatom a kukába. Itthon megint mértem magam 54... Melyik mérleg megbízhatóbb? A digitális nem mérte a 12 kg kutyakaját, a sima 11.5-nek mérte. Most akkor melyik megbízható? Akkor 65 kg-ról indultam? Itt vannak az adataim:

165 cm, elvileg 55 kg, mell:83, derék:70, csípő:95, comb:55 ha eg segít valamit kb. megállapítani....

2015. ápr. 2. 23:59
1 2
 1/16 anonim válasza:
Szerintem a sima a megbízhatóbb és nyugodj meg.
2015. ápr. 3. 00:05
 2/16 anonim ***** válasza:
1-2 kilt napiszinten millioegy dolog dobhat a sulyodon. Nem erdemes surun merleglni. A tekeros merleg nyilvan pontatlanabb a digitalisnal.
2015. ápr. 3. 00:05
 3/16 anonim ***** válasza:
Most nem mindegy? Az eredményt nézd, ami meg szép. :D Ennyire egyszerű.
2015. ápr. 3. 00:20
 4/16 anonim ***** válasza:
57%

ennyi erővel akkor muterodék mérlege szerint 65 kilóról indult a diéta.

nem értem a problémádat.

de az ilyen ostoba és mélytudatlan dolgok helyett mérhetnél testzsírszázalékot és akkor tényleg tudnád,hogy mennyit is adtál le.

2015. ápr. 3. 00:58
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha képet küldenél az segítene megállapítani, hogy jó nő vagy-e vagy duci. Más számít?
2015. ápr. 3. 07:14
 6/16 anonim ***** válasza:

A testzsír százalék számít nem a kilók.

[link]

2015. ápr. 3. 08:03
 7/16 anonim ***** válasza:
A tükörben nézd a változást, ne a mérlegen.
2015. ápr. 3. 08:43
 8/16 anonim ***** válasza:

A mérleg nem megbízható. Egyik sem. Inkább a centik. Mikor elkezdtél fogyózni, mérted a centiket?

Ezután a mérleg mellett kezdj el centizni is rendszeresen.

Mindenki más, nem vagyunk egyformák, ezért az általad leírt adatok sem mondanak sokat. Azért mondom ezt, mert én 164 centi vagyok és 55 kilósan a derekam 65 centi, a combom 53, a csípőm pedig 90. Mikor 57-58 kiló voltam akkor voltak hasonló számaim, mint neked.

Ezt nem elkeserítésként osztottam meg veled, mert mint mondtam NEM VAGYUNK EGYFORMÁK, úgyhogy centizd magad az a biztos.

2015. ápr. 3. 09:08
 9/16 anonim ***** válasza:

Ezért hülyeség máshol és más időpontokban megmérned magad.

Mindig egy helyen, reggel (pisi, kaki után), fehérneműben, vagy meztelenül.

2015. ápr. 3. 09:48
 10/16 anonim ***** válasza:
Minden mérleg mást mutat. Mindig ugyanazon a mérlegen mérd magad.
2015. ápr. 3. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!