Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez mindenkinél így van?...

Ez mindenkinél így van? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nyár végén 42 kg voltam (ezt megelőzte egy hosszú diéta.) Most megméretkeztem és 46-ot mutatott a mérleg.. Ez nagyon rosszul esett, és a kérdésem a fenti lenne!!

2015. márc. 7. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálam nem.
2015. márc. 7. 21:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Egy kicsit se voltál nehezebb a téli "raktározás után"?
2015. márc. 7. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyilván mert már nem a diétás étrendedet követted. Viszont ez egyáltalán nem durva súlygyarapodás..7 hónap alatt 4kg.. úgylátszik nem vagy nagyon hízékony. Sportolj rendszeresen, és egyél változatosan,minden félét, és nem kell aggódnod szerintem az elhízás miatt.:)
2015. márc. 7. 21:24
 4/8 poiu ***** válasza:
Mi a magasságod?
2015. márc. 7. 21:55
 5/8 anonim válasza:
Bakker szinte detto a gondunk, csak az enyém nyáron 82-őt mutatott, most meg 86-ot !!!!! Lehet, hogy vennem kéne egy új mérleget ;)
2015. márc. 7. 22:44
 6/8 anonim válasza:
Én pont télen fogyok inkább, és nyáron szedek fel. Egész télen fázok meg betegeskedek és undorodom minden ételtől, nyáron pedig többnyire otthon tunyulok és nassolok, még annyi mozgást sem végzek el mint az iskolában egy átlagos napon.
2015. márc. 8. 20:21
 7/8 A kérdező kommentje:
154 cm 14éves lány
2015. márc. 11. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne essen rosszul! :D Lehet sok minden miatt, pl nem voltál előtte nagy wc-zni, menstruálsz és amiatt vizet tartassz vissza stb. :D Lehet nem is híztál te 4 kg-ot :)

De ha nem láttad magadon a hízást, csak a mérlegen, akkor nincs gond! :D

2015. márc. 12. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!