67 kg-ról kb.55-re mennyi idő alatt lehet lefogyni?
164 cm vagyok, lány. kicsit több mint 2 hónap alatt fogytam le 75-ről 67-re, de úgy érzem megakadtam. mit tehetnék hogy újra beinduljon a dolog?
nagyjából 1000-1200 kcalt eszem egy nap, igyekszem figyelni az elosztásra is (sok csirkehús, hal, zöldségek, reggel gyümölcs, joghurt, sovány túró, és semmi pékáru, tészta, rizs, krumpli vagy édesség).
zabpelyhet szoktam enni, meg nagy ritkán bulgurt ha megkívánom, de nem sokat, tudom én is hogy valamilyen mennyiségű szénhidrátra szükség van
mindemellett legalább 3-4 liter vizet minden nap iszok, mozogni pedig eddig mindössze heti 3x40 percet mozogtam. melyik mozgásformát ajánljátok leginkább?
"Egyébként a gyümölcs és a zöldség is szénhidrát."
Hát, mondjuk, hogy a gyümölcs. A zöldségben elenyésző.
ehetsz kis rizst.
De akkor valószínüleg kb 3 hónap...de gyorsan sem szabad!!!
Nekem kb. 6-7 hónap alatt sikerült. Nem tudom, hogy pontosan mennyiről indultam, de valahol 65-67 kg körül mozogtam, mikor elkezdtem.
Rengeteget mozogtam, futás, kerékpártúrák.
De én nem hanyagoltam a rizst, sem a krumplit, sem a tésztát. Annyi volt csupán, hogy tésztából csak durum tésztát ettem (igaz az a kedvencem, a sima tésztát nem is szeretem), rizst keveset és felváltva barna rizst és sima rizst. Olykor-olykor pedig héjában főtt burgonyát is ettem köretként (egy-két szemet) a zöldség mellett.
Nem tudom, hogy az én 6-7 hónapom az soknak számít-e. Viszont az biztos, hogy nem küszködtem ez alatt az idő alatt és azóta is tartom az 55-56 kiló közötti súlyt (5 hónapja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!