Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 67 kg-ról kb.55-re mennyi idő...

67 kg-ról kb.55-re mennyi idő alatt lehet lefogyni?

Figyelt kérdés

164 cm vagyok, lány. kicsit több mint 2 hónap alatt fogytam le 75-ről 67-re, de úgy érzem megakadtam. mit tehetnék hogy újra beinduljon a dolog?

nagyjából 1000-1200 kcalt eszem egy nap, igyekszem figyelni az elosztásra is (sok csirkehús, hal, zöldségek, reggel gyümölcs, joghurt, sovány túró, és semmi pékáru, tészta, rizs, krumpli vagy édesség).

2015. márc. 4. 17:16
 1/9 anonim ***** válasza:
A szénhidrát megvonásával rengeteg vizet veszített a szervezeted. Ez volt a sok fogyás. Persze, hogy megakadtál, totál beteg, amit csinálsz. Szénhidrátokra szükséged van! Zsírokra is! Meg mozgásra is. Egyél normálisan, és kitartás! 1200kcal legyen meg minden nap! Inkább mozogj (többet).
2015. márc. 4. 17:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Jaj hogy bírod ki édesség nélkül, én pár nap után haldoklok nélküle.
2015. márc. 4. 17:55
 3/9 anonim ***** válasza:
nem beteg amit csinálsz, de amugy teljes kiorlésu pékárut ehetsz délelott, ebédre ehetsz rizst csirkemllel. Még ami jó szénhidrát az a zabpehely. Egyébként a gyümölcs és a zöldség is szénhidrát.
2015. márc. 4. 17:59
 4/9 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva pedig, el kéne kezdened mozogni hozzá, akkor megint be fog indulni a fogyás
2015. márc. 4. 18:00
 5/9 A kérdező kommentje:

zabpelyhet szoktam enni, meg nagy ritkán bulgurt ha megkívánom, de nem sokat, tudom én is hogy valamilyen mennyiségű szénhidrátra szükség van

mindemellett legalább 3-4 liter vizet minden nap iszok, mozogni pedig eddig mindössze heti 3x40 percet mozogtam. melyik mozgásformát ajánljátok leginkább?

2015. márc. 4. 18:11
 6/9 anonim ***** válasza:

"Egyébként a gyümölcs és a zöldség is szénhidrát."

Hát, mondjuk, hogy a gyümölcs. A zöldségben elenyésző.

2015. márc. 4. 18:19
 7/9 anonim válasza:

ehetsz kis rizst.

De akkor valószínüleg kb 3 hónap...de gyorsan sem szabad!!!

2015. márc. 4. 19:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem kb. 6-7 hónap alatt sikerült. Nem tudom, hogy pontosan mennyiről indultam, de valahol 65-67 kg körül mozogtam, mikor elkezdtem.

Rengeteget mozogtam, futás, kerékpártúrák.

De én nem hanyagoltam a rizst, sem a krumplit, sem a tésztát. Annyi volt csupán, hogy tésztából csak durum tésztát ettem (igaz az a kedvencem, a sima tésztát nem is szeretem), rizst keveset és felváltva barna rizst és sima rizst. Olykor-olykor pedig héjában főtt burgonyát is ettem köretként (egy-két szemet) a zöldség mellett.

Nem tudom, hogy az én 6-7 hónapom az soknak számít-e. Viszont az biztos, hogy nem küszködtem ez alatt az idő alatt és azóta is tartom az 55-56 kiló közötti súlyt (5 hónapja).

2015. márc. 5. 12:31
 9/9 anonim ***** válasza:
6-os pl burgonya, bab, borsó, kukorica, lencse- ezekben azért elég sok szénhidrát van
2015. márc. 5. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!