Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hízás lesz belőle vagy gyorsul...

Hízás lesz belőle vagy gyorsul az anyagcsere?

Figyelt kérdés
Eddig normálisan fogytam, heti 1,5 kilók lementek, de ahogy elértem az 50 kilót, a mérleg megállt, és hetek óta nem mozdul, de centiben se igazán van változás. Gondolom, a szervezetem megszokta a kevesebb kalóriabevitelt és a mozgást, és lelassult az anyagcsere. Ha most kicsivel, mondjuk 150-200 kalóriával többet ennék egy hétig, az mindjárt hízást okozna, vagy csak az anyagcserét indítaná be újra? Vagy egyik nap egyek ennyivel többet, a másik nap meg maradjak az eddiginél? Vagy hogyan lehet az anyagcserét úgy beindítani ismét, hogy ne visszahízás legyen belőle?
2015. márc. 4. 02:13
 1/6 anonim ***** válasza:

50kg?

Biztos életben akar maradni a szervezeted,azért nem enged többet!

Mégis hány kiló akarsz lenni?35??

2015. márc. 4. 03:58
 2/6 A kérdező kommentje:

:)

Max 45. Voltam már 32 is, csak felhizlaltak egy gyógyszerrel és most vissza akarok valamennyit fogyni. Amúgy meg a 157 centimhez szerintem sok az 50 kiló.

2015. márc. 4. 04:49
 3/6 Szintiszoli123 ***** válasza:

Nem lesz belőle hízás. Ilyen súllyal egyszerre heti 100 Kclat emelj. De nem kéne visszatolni a CH-t. Elég lenne néha csinálni 1-1 visszatöltést.

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__66..

Nekem eben nincs tapasztalatom. Mindenképpen olvass el mindent, amit találsz ezzel kapcsolatban és keress valakit, aki csinál ilyet.

2015. márc. 5. 13:10
 4/6 anonim válasza:
Szentem se lesz belőle hízás...am milyen gyógyszer volt? :) nekem meg az a bajom h hízni nem tudok :( szv pls írd le köszi ^^
2015. márc. 6. 15:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Mirtazapin. Egy antidepresszáns. Mikor egyetemre kerültem, akkor kellett szednem orvos utasítására, mert olyan állapotban voltam, hogy anélkül biztosan nem ment volna ez az "új élet", egyedül, jó messze az otthonomtól. De alig 3 hónap alatt 18 kilót híztam, még úgy is, hogy mondhatni nem is ettem, sokszor napokig, mert időm nem volt rá. Ha ettem, akkor is csak egy almát vagy egy margarinos zsemlét egész nap. Kb. 40 kiló voltam szeptemberben, mikor december elején hazamentem és lemértem magam, már 58 voltam. Teljesen sokkot kaptam, bár láttam, hogy már nem vagyok olyan vékony, azért nem számítottam ennyire. Aztán nem vettem be, közöltem is az orvossal, hogy ha fel is írja, úgyse veszem meg, inkább leszek szorongó, magamba zárkózó, depressziós örökké, de ezt így tovább nem. Akkor a doki mondta is, hogy igen, akiknek eddig felírta, azok mind jócskán meghíztak tőle, de a hangulatuk teljesen megváltozott. Most, hogy egy hónapja egy darabot nem szedtem be, már 8 kiló lement, pedig az étkezésem nem változott.
2015. márc. 7. 00:43
 6/6 Szintiszoli123 ***** válasza:

Van ilyen mellékhatás is (sok más egyéb mellett). Én is szedtem. Nálam más mellékhatások jöttek elő.

Nekem jobb nélküle.

Az anyagcseréd rendbejön, a súlyod be fog állni, aztán pedig alakítasz rajta, ahogyan szeretnél.

Én azt mondom, jobb a kalóriákat sporttal elégetni, mint kajamegvonással az anyagcserét csesztetni.

2015. márc. 7. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!