Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 2 honap dieta es semmi fogyas?

2 honap dieta es semmi fogyas?

Figyelt kérdés
Januar 1-jetol dietaztam, azaz semmi cukor, liszt, feher kenyer, helyette tk. kenyer, sok feherje, napi 1200 kcal, februartol atmentem 1400 kcalra egy nap. Minden nap betartottam, volt hogy kicsivel tobbet ettem aznap, de a kaloriakeretem egyszer sem leptem tul. Mellette heti 3-4x sport, szobabicikli kozepes fokozaton 1 ora es neha FitnessBlender videokat csinaltam. De 2 honap es semmi fogyas. 30 kg tulsulyom van, ebbol azert siman mehetett volna, de semmi. Nagyon ki vagyok akadva. Mi lehrt az oka annak, hogy nem fogyok?
2015. febr. 25. 17:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Meg ha osszvissz lenne 200 "lathatatlan kaloria" akkor lett volna a napi bevitelem 1400 kcal, ami eremedmenyezett vna heti 1 kilo fogyast
2015. febr. 25. 20:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Mik az adataid,cm,kg,nő/férfi?
2015. febr. 25. 20:43
 13/16 A kérdező kommentje:
166cm 98kg nő
2015. febr. 25. 20:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia.

Az oké, hogy nagyjábol figyeltél a kajára, de a helyes eloszlasra is?

Eszel 2-3 orankent? Mert az is fontos, hogy napi 2-3x egyél, amikor már olyan szinten èhes vagy,hogy korog a gyomrod.

Én 176cm vagyok, 88 kilóról indultam(szintén nő)

Reggelire és tízóraira 2 teljes kiörlésű magvas kiflit eszem,sonkával, néha sajt is becsúszik+ketchup függő vagyok.

Ebédre és uzsira én is sült csirkemellet/halat rizzsel,párolt zöldséggel, vagy néha főtt tojást, 2-3tojasbol rántottát eszek, vacsira zsírszegény túrót kevés light joghurttal.

Ezt napi 1500kcal betartásával.

Heti 2-3 alkalom 40 perc kocogás, tehát nem is minden nap.

Probléma nelkül lement 2honap alatt szépen 7kg ,és volt, hogy bűnöztem. (1-1szelet pizza, néha túrórudi, vagy olyan itthoni koszt,aminek nem tudok ellenállni, de ezeket csak mertekkel és nem minden nap)

Szerintem ne kocogj, de bicaj helyett hatasosabb lenne neked 40-50perc tempos seta, es sokszor egyel keveset, napi 5-6x akar, hogy gyorsuljon az anyagcsered.

Remelem segitettem.

2015. febr. 25. 21:57
 15/16 anonim ***** válasza:

* az is fontos, hogy NE napi 2-3x egyél, bocsànat.

Sose várd meg,hogy éhes legyél!

2015. febr. 25. 21:58
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen, mindig figyeltem ra, csak iskolaban fordult elo, hogy eheztem volna, de az nem volt gyakori
2015. febr. 25. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!