2 honap dieta es semmi fogyas?

Szia.
Az oké, hogy nagyjábol figyeltél a kajára, de a helyes eloszlasra is?
Eszel 2-3 orankent? Mert az is fontos, hogy napi 2-3x egyél, amikor már olyan szinten èhes vagy,hogy korog a gyomrod.
Én 176cm vagyok, 88 kilóról indultam(szintén nő)
Reggelire és tízóraira 2 teljes kiörlésű magvas kiflit eszem,sonkával, néha sajt is becsúszik+ketchup függő vagyok.
Ebédre és uzsira én is sült csirkemellet/halat rizzsel,párolt zöldséggel, vagy néha főtt tojást, 2-3tojasbol rántottát eszek, vacsira zsírszegény túrót kevés light joghurttal.
Ezt napi 1500kcal betartásával.
Heti 2-3 alkalom 40 perc kocogás, tehát nem is minden nap.
Probléma nelkül lement 2honap alatt szépen 7kg ,és volt, hogy bűnöztem. (1-1szelet pizza, néha túrórudi, vagy olyan itthoni koszt,aminek nem tudok ellenállni, de ezeket csak mertekkel és nem minden nap)
Szerintem ne kocogj, de bicaj helyett hatasosabb lenne neked 40-50perc tempos seta, es sokszor egyel keveset, napi 5-6x akar, hogy gyorsuljon az anyagcsered.
Remelem segitettem.

* az is fontos, hogy NE napi 2-3x egyél, bocsànat.
Sose várd meg,hogy éhes legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!