3 hónap fogyás?
Figyelt kérdés
[link] ez a jelenlegi formám, márciusban el akartam kezdeni szálkásítani, de meggondoltam magam és nyáron állok neki. Nyár végére mennyire tudnék leszálkásítani? Van tapasztalatom az edzéshez, heti 4 kitervezett edzés kardioval, rendes étrend magas fehérjebevitellel és alacsony szénhidráttal. 190cm magas vagyok, 83 kg jelenleg és 16 éves. Hány kilót kéne leadnom kb. hogy valahogy kinézzek, és ez kb hány hónap alatt valósítható meg?2015. febr. 23. 20:36
1/3 anonim 

válasza:

Nem tudom megmondani pontosan, de szerintem még izmot kéne felszedned.
2/3 anonim 

válasza:

Szerintem meg pont így vagy tökeletes, nagyon tetszik az effajta alak,de persze magadnak kell,hogy megfelelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!