Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 2 honap dieta es semmi fogyas?

2 honap dieta es semmi fogyas?

Figyelt kérdés
Januar 1-jetol dietaztam, azaz semmi cukor, liszt, feher kenyer, helyette tk. kenyer, sok feherje, napi 1200 kcal, februartol atmentem 1400 kcalra egy nap. Minden nap betartottam, volt hogy kicsivel tobbet ettem aznap, de a kaloriakeretem egyszer sem leptem tul. Mellette heti 3-4x sport, szobabicikli kozepes fokozaton 1 ora es neha FitnessBlender videokat csinaltam. De 2 honap es semmi fogyas. 30 kg tulsulyom van, ebbol azert siman mehetett volna, de semmi. Nagyon ki vagyok akadva. Mi lehrt az oka annak, hogy nem fogyok?
2015. febr. 25. 17:14
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Az elofordulhatott hogy neha nem volt meg a napi feherjeszuksegletem, de ez ennyire kihatna ra?
2015. febr. 25. 17:15
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha leírnád az étrendetet, az segítene.
2015. febr. 25. 17:33
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
HA tényleg 30 kg túlsúlyod van, akkor azért nem fogysz, mert túl keveset eszel (gyakorlatilag koplalsz) és raktároz a szervezeted.
2015. febr. 25. 17:36
 4/16 anonim ***** válasza:
55%

-ha nem fogysz ,az azért van mert a szervezeted megkap mindent kintről étel-ital formájában,és ezért nem nyúl a tartalékaihoz,/zsír-toka-háj-stb/,

-ha a mostaninál kevesebb kalóriát viszel be neki,akkor viszont kénytelen lesz a zsírt is égetni

2015. febr. 25. 17:47
 5/16 A kérdező kommentje:
Es ha a napi bevitelt felviszem 1400-1500 kcalra akkor beindul a fogyas vagy tovabbra is raktarozni fogok? Ilyenkor egyaltalan mi a teendo? :/
2015. febr. 25. 18:37
 6/16 anonim ***** válasza:
Mondom írd le, mit eszel egy nap.
2015. febr. 25. 18:43
 7/16 A kérdező kommentje:
Minden nap mast ettem, ugyelve arra hogy az 1200 kcalos tartomanyban maradjak. Illetve hogy a szenhidrat es zsir ne lepje at a megengedett erteket, valamint a feherje meglegyen. A kaloriabazis szerint irtam. De cukrot, feher lisztes dolgokat egyaltalan nem ettem, egyre szigorubban vettem az eteleket is a tobbheti kudarc utan, de meg igy is hiaba. Hogy peldat is irjak, csirkemell, tojas (minden formaban), korozott, fozelekek, levesek, neha krumpli es ritkabban teszta. Volt hogy palacsintat is ettem, mivel belefert a napi keretbe. Csirkemell olajban sutve, mivel a siman parolt nem izlik. Ehhez zoldsegkoret, vagy kis adag fott krumpli. Inni vizet ittam.
2015. febr. 25. 18:51
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam bele hogy 1200 kcal ennyire keves lenne a nagy tulsulyomhoz, bar utolag logikus. Mit tegyek es mennyi ido mire visszaall minden a regi kerekvagasba es ujra elkezdhetem az egeszet NORMALISAN?
2015. febr. 25. 20:10
 9/16 anonim ***** válasza:
Csirkemell olajban sütve nem épp a legjobb...az olaj kalóriàjàt is hozzàszàmolod?mert ha tocsog az olajban az nagyot üt a kalóriáján.A tészta ami néha becsúszik az fehérlisztböl van?és a főzelék mivel van sűrítve,mert ha fehérlisztel akkor nem jó...lehet nem jól méricskélsz és igazából jóval több kalóriát viszel be.Mindent pontosan lemérsz,vagy van amit csak megtippelsz?
2015. febr. 25. 20:24
 10/16 A kérdező kommentje:
Keves olajban csinalom, es igy is irom be. A fozelekekbol is tobbfele recept van fent az oldalon, en azt irom be amelyik ugyanaz, mint az enyem. Mindent marka es tomeghuen irok be, van konyhamerlegem is. Minden egyes kis nasit beirok, akar egy db kekszet is. (A tapanyagok aranya miatt)
2015. febr. 25. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!