Miért nem fogyok egy dekát sem az 1200-1300 kalóriás étrendtől? Elpazaroltam 3 hetet, pedig nyárra le kell fogynom.
13000 kalória nem egészséges, már az is koplalás. Koplalás és éhezés nélkül lehet CSAK fogyni. Mármint zsírból. De nyugodtan lepucolhatod magadról azt a kis izmot is ami rajtad van, legyél csk még formátlanabb/löttyedtebb... Olvasd el a Sárga Kapszulát, ingyen le tudod tölteni.
Neked szálkásító diéta kell és aerob/lájtosabb kardio jellegű mozgás.
A sportoláshoz miért kellene pénz?
Otthon is tudsz mozogni, nem kell edzőterembe menni.
Az időt is meg tudod oldani. Napi 30 perc intenzívebb mozgás már elég lenne. Ne mondd, hogy nincs 30 perced "ugrálni" egy kicsit.
Szóval ez az idő és pénz duma csak kifogás. Hidd el én tudom.
1200-1300 kalória KEVÉS.
A kórházakban az orvosi diéták 1200 kcal-osak és már az is elég szélsőségesnek számít.
Nem írod a nemed, korod, magasságod, súlyod. De ezek alapján ki lehet számolni az alapanyagcserédet kalóriában. Ez alá NEM SZABAD menni, mert akkor az anyagcserédet megbolondítod, és ha az elején le is megy pár kg, az hamar vissza fog jönni, és stagnálni, rosszabb esetben hízni fogsz.
Nem írod a korodat, de a magasságod és súlyod alapján a te alapanyagcseréd 1400-1500 között lehet. Ez az a kalóriamennyiség, ami akkor is kell a szervezetednek, ha egész nap nem csinálsz semmit, csak lélegzel. Nem szabad ennél kevesebbet bevinni.
Az egészséges és tartós fogyáshoz alapanyagcsere + kb. 200 kalórián kellene lenned, tehát te cirka 300 kalóriával eszel kevesebbet a kelleténél. Csoda, hogy a szervezeted besokall?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!