Kedves kérdező! (#20-as vagyok) A WC-s témával nekem is volt problémám az elején, meg amíg nem fogyóztam, akkor is. Eszem kenyérféléket, de csak és kizárólag magvas-barna-teljeskiőrlésű-korpás stb. dolgokat, a fehér lisztből készült cuccokat nem. És ez meg is oldotta, akkor is, ha éppen nincs kedvem minden nap gyümölcsöt enni. Nyilván nem egyik napról a másikra, de szépen beállt. Az aranyér és egyéb problémák elkerülése végett sok mindent próbáltam. Ami legjobban bejött, az a patikában/drogériában kapható herbáriás hashajtó tea. Eleinte két naponta-naponta ittam, hogy egyátalán történjen valami, de utána kb 3 hét alatt beállította a dolgokat. Kíméletes, a lelked nem hajtja ki (mint a stadalax vagy a többi gyógyszer) és nem függsz úgy rá (a gyógyszerekhez hozzászokik a szervezeted meg kitakarítja a természetes bélflórád). Mióta elhagytam csak akkor iszom, mikor érzem, hogy rosszul ettem és baj lehet belőle. Ha ilyen eset nincs, akkor egy hónapban egyszer, ha eszembe jut.
A hízásoddal kapcsolatban az is lehet, hogy mivel ment a hasad, rengeteg vizet vesztettél, és az volt a hirtelen nagyobb fogyásod. Most pedig, hogy helyreállt a rendszer, a sejtjeid visszagyűjtötték a vizet + ha megint napok óta nem voltál, akkor áll bent a salak. Pár nap múlva ez ki fog egyenlítődni. Lehet nem fog visszaállni az eredeti "fogyás" mennyisége, de kevesebb leszel. Szerintem.
Sajnos azóta is növekszik a súlyom már ma reggel 64,7 kilót mértem.
3 -dik napja odafigyelek arra hogy 1300 kalória fölé ne menjek.
Mindent mérek és írok.
Bár mióta ez a 3 nap van azóta 6 liter szénsavas édesítőszeres üdítőt ittam meg.
Látványosan több savanyúságot rostot fogyasztok azóta a 3 napból 2 szer volt székletem.
És viszont láttam a székletemben a piros paprika tartalmát darabokban.
Bocs a kifejezésért.
Pár napja olyan pufi is az arcom, valami megköti a vizet nálam.
Olyan borzasztó sósat pedig nem is ettem.
Írnátok valami példa minta étkezést nekem?
Először is ne igyál szénsavas italt. Vizet igyál. Vagy ami még jobb, csinálj zöldturmixot.
Reggelire egyél KOlláth-reggelit. Ebédre saláta, némi hússal. Minden étkezésedből hanyagold, de legalábbis mérsékeld a CH-t. Vacsora legkésőbb este 6-kor, utána semmi.
Ma ismételten nehezebb voltam 20 dkg-al.
De az benne a szomorú hogy ez volt a legkissebb súly , mértem én fél kilóval többet is.
De ezt az eredményt mutatta többször egymás után.
Nem egyenletes a csempe a fürdőben lejt.
De eddig mindig ugyanazon a csempén mértem még akkor is mikor fogytam.
érzem is hogy híztam vagy nem tudom mert napról napra érzem hogy a cica nadrág feszül rajtam és az üllepe csúszik le és összeér a combom, amikor vékonyabb voltam akkor rajtam maradt és kényelmesebb volt.
Felszaporodik rám a víz vagy nem tudom.
Vagy minél jobban akarok fogyni annál inkább hízok.
Vagy majd a mérleg megáll ismételt 65 és fél kilónál?
Annyival kezdtem a diétát?
Vagy a hasmenés felborított valamit?
Nem létezik hogy 3 KILÓ 30 DKG legyen gyomor és béltartalom bennem.
Lassan nem merek enni sem.
Sokan mondják nem diétás amiket eszem, mások meg azt mondják mindegy mit eszek csak kalória kereten belül maradjak.
Akkor mi igaz?
Elkezdtem újra sportolni! Tegnap nagyon megkívántam a nápolyit és 350 gramm lecsúszott, a volt az uzsonnám és a vacsim is.
Több ilyen hibát nem követek el, mert a büntudat mellett kaptam egy kis hasmenést is .
Már nagyon rég ettem ilyesmit ekkora adagban.
De fogalmam sincs hogy hol mérjem magam.
Ahol eddig mértem magam lejt a kő de ott vette észre a mérleg a súly csökkenést is és növekedést is.
Ma 65,2 mért a mérleg azon a helyen ahol tegnap mért 64,9-et.
Napok óta csak nől a súlyom.
Ezért szobában a szőnyegen is megmértem magam, érdekes mert ott meg 63,6 voltam a szőnyeg alja gumírozott és a szőnyeg alatt hajó padló van.
Most akkor hol mérjem?
30 dekán nem érdemes lovagolni... Szerintem mindig kövön érdemes mérni vagy kemény talajon, persze lehetőleg vízszintesen...
Egy időben sűrűbben álltam a mérlegre, s egyik reggel döbbenten tapasztaltam, hogy kb. másfél kilóval több voltam, mint előző nap reggel. Erősen törtem a fejem, aztán eszembe jutott, hogy este ledöngettem egy 2 literes tonikot :D (ritkán vagyok szomjas, de akkor nagyon :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!