szintén január öt óta,én négy kilót
rajtam viszont 35 kg súlyfelesleg van,tehát van miből
a módszerem kalóriaszámlálás
1500 kalóriát eszek egy nap.lecsökkentettem a szénhidrátot
reggelire tojást szoktam enni.ha tükörtojást eszek sült virslivel,akkor nem eszek hozzá zsemlét,ha csak tojást,akkor eszek egy teljes kiörlésű magos zsemlét
ebédre főtt kaját eszek,én főzöm.két napra szoktam egy fél csirkemellet csinálni,most pl székelykáposztát csináltam
délután szoktam enni egy kis gyümölcsöt uzsonnára.vacsorára meg mikor mit.a lényeg az 1500 kalória és a lehető legkevesebb szénhidrát
aki január 1 óta 1kg-nál többet fogyott, az koplal!!! az pedig butaság, nem szabad
heti 0,3kg, kb havi 1kg az, ami zsírból mehet le ésszerű, kalóriamínuszos diéta és intenzív mozgás mellett. ami ezen felüli, az nagy valószínűséggel izomból megy. kivéve, ha valakin tényleg nagyon sok felesleg van, de ott sem szabad durván koplalni....
Én híztam :)
Most pusztítjuk a csokikészletet (persze csak módjával), addig nem állok neki sporolni, amíg otthon csoki vár. Kidobni nem akarom, ahhoz drága volt.
Én 1,5 kg-ot fogytam, de nem koplaltam és nekem még 14 kilót kéne leadnom.
1200-1300 kalóriákat eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!