Első vagyok, nem tudom kinek válaszoltam üezentben, de ha már egyszer leírtam bemásolom ide is:
95->93kg 188cm 23/ffi 24%testzsír, vizsgaidőszaki habzsolás+karácsony után újra edzek heti 3x, napi 2500kcal alatt. 85kg-ig szálkásítás, aztán tömegnövelés épeszű keretek között, nem sütivel és mákosbejglivel...
februártól jön még heti 2x futás is
Én novemberben kezdtem, eddig 20 kiló ment le.
Január óta "csak" 3
jan3 kezdtem, 7 kiló (de még mindig bőven mázsa fölött vagyok)
kitartást mindenkinek, érjétek el a célotokat! (ez kicsit rubintrékás volt :D )
Nem tudom pontosan, mert megjött, és ilyenkor sokkal nehezebb vagyok, mint normális esetben. Egy kg-ot biztosan, de szerintem többet is, pontosabbat csak akkor tudok, ha vége a piros hétnek.
De ha a tükörnek hiszek, akkor elég sokat, lement a hasam, vékonyabbak a combjaim és a karjaim, jobban állnak a ruháim.
Én sem tettem fogadalmat, csupán olyan sok kilót fölszedtem az ünnepek alatt a sok zabálásban hogy muszáj vagyok lefogyni, mert elég kellemetlenül érzem magam és nem vagyok magabiztos sem, s saját párom előtt szégyenlős vagyok mert saját magamnak nem tetszem akkor hogyan tetszhetnék a páromnak alapon.
Amúgy egy éven belül szerintem 10-12 alkalommal mindig újra indítottam eddig a diétámat valahogy túl hamar abbahagytam.
Eddig talán most diétázom a leghosszabb ideig tudatosan.
És ha elrontom az egyik napot akkor a másik napot diétával folytatom és nem pedig zabálással.
Nem megvonom , csak csupán csökkentem az adagot.
Megállom hogy elég 1 tányér pörkölt nem kell 2 tányérral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!