Mozgás hiány miatt érezhetek lanyhult erőtlen érzést diéta alatt a testemben?
Olyan érzés mint amikor még fel sem keltem volna az ágyból és erőtlen vagyok, és még álmos vagyok,kómás, a testem nem ébredt fel.
Tulajdonképpen már nem vagyok álmos, csak a testem olyan mintha fáradt lenne , és lusta, nehezemre esik járni is.
Levegőt is venni.
Unott vagyok nincs semmihez kedvem.
Ennek lehet köze ahhoz hogy alig mozgok mostanában?
Mennyi a napi szénhidrát beviteled?
Ingerlékeny nem vagy?
Rövid távon inkább a diéta okoz ilyeneket.
De igen ingerlékeny vagyok, mert a havim meg akar jönni.
Pár napja lecseréltem a papucsomat mert fázott a lábam, de mivel kapott papucs inkább mamuszos félcipő mai elég nehéz és kopogós csúszós a talpa és vagy 3 számmal nagyobb a lábamra és amikor lépek akkor a lábam emelkedik ki belőle minthogy a papucsot is vele emelném.
Szó szerint csak csoszogok benne mint az öregasszonyok.
Lehet ez is lelustít.
A reakció képességem is lecsökkent, nagyon lassan mozgok, az agyam gyorsabban forog mint a testem.
Én agyban már régen odaértem az asztalhoz vagy felvettem a földről a cumisüveget de a testem még valahol félúton van.
Reggelre húst és zöldségeket ettem, és ittam is egy kávét mert attól jobb szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!