Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Sajtot, joghurtot lehet enni...

Sajtot, joghurtot lehet enni fogyókúra alatt? Hizlalnak?

Figyelt kérdés
Igazából nagyon-nagyon édességfüggő vagyok... De fogyni szeretnék, így arra gondoltam, még mindig jobb választás, ha a sok süti helyett inkább tejtermékeket eszem, persze nem korlátlanul, mondjuk naponta egy joghurt, meg pár szelet sajt? Vagy nagyon sok benne a zsír? Azért is jó ez nekem, mert energiát is ad, ha csak zöldséget-gyümölcsöt eszem, az nem... Húst meg nem ehetek egész nap.
2014. nov. 28. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:

-butus kérdés ,hogy pl sajtot ehetsz e ,

-persze,hogy ehetsz,de csak keveset és akkor nem fogsz hízni tőle,

2014. nov. 28. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:

"Vagy nagyon sok benne a zsír?"

Nem a zsírral van baj, hanem a gyors szénhidrátokkal.

2014. nov. 28. 17:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, két szelettől még nem hízott el senki, napi fél kilótól igen. Igazából nem kell fogyókúra alatt sem bizonyos ételeket kerülni, a mérték a fontos. Le lehet fogyni úgy is, hogy minden nap fagyit eszel, csak semmi értelme, mert más laktató kajákat be kell áldoznod a kalóriaegyensúly miatt, és egy idő után megőrülsz. Ne kövesd a mindig legújabb fogyó dilit, egyél több zöldséget és alacsonyabb kalóriatartalmú gyülömcsöket. Én sem szeretem amúgy a zöld zöldségeket, de ha dobsz rájuk egy kis vajat, egész tűrhetőek! Nyilván nem egy fél rúdat, szóval józan paraszti ésszel.
2014. nov. 29. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!