Hízékonyabbá vállhattam? Lehet, hogy most már gyorsabban hízok, ha nem figyelek oda?
Figyelt kérdés
Régen elég sokat ettem, és mindenfélét..szóval egészséges ételeket is, de csokit, péksütiket, mekis kajákat is..Szóval mindent. Kisebb koromban miindig is soványka voltam, viszont az utóbbi 1 évben feljött rám 5-10kg felesleg, amit most lefogytam 3 hónap alatt, drasztikus életmódváltással..szóval mindent kiiktattam kb. és csak húson, zöldségeken, tojáson és gyümölcsökön éltem szinte.. Ja és olyan napi 900-1200 kcalon (volt párszor ez több is) De persze sportoltam is közbe, bár azt előtte is csináltam.. Viszont most már eléggéunom, hogy csak ezeket ehetem..Meg ugye most már csak súlyt szeretnék tartani..Az lenne a kérdésem, hogy milyen mértékben állhatok vissza a régi étkezésemre? nyilván most nem arra gondolok, hogy minden nap mekis kaja meg kakaós csiga reggelire, de mondjuk ha néha megkínálnak, 4-5 kocka csokitól, vagy néha 2 szelet pizzától nem fogok visszahízni ugye? Vagy modt így, hogy drasztikusan csökkentettem a kalóriákat (ahhoz képest hogy előtte mennyit ettem) hízékonyabbá vállhattam?? Vajon mennyivel emelhetem a kalóriabevitelem, és a ch-t, hogy ne hízzak vissza hanem súlyt tartsak?? Szerintetek az jó, havisszatérek a régi étkezésemhez, csak kevesebbet eszekmint előtte? szóval hogy mértéket tartok? vagy így visszahízok? 1500-1600 kcal vajon jó lennne súlytartáshoz kezdetben?? 1300 kcal az alapanyagcserém egyébként. és heti 3x eddzek2014. nov. 22. 15:20
1/4 A kérdező kommentje:
16/L, 165cm 50kg
2014. nov. 22. 15:21
2/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy hízékonyabbá váltál volna.
Egy nagyobb fogyás után tűnhet úgy, ha az ember felhagy a szigorú diétával és gyorsan visszamegy rá valamennyi.
Az alapanyagcserénél ehetsz többet nyugodtan.
3/4 A kérdező kommentje:
de azért én is fogytam mégis csak 10kg-ot...tuti nem fog visszajönni, ha most hirtelen 1400-1500kcal-t eszek, és azt nem csak egészséges kajákból, és fehérjéből?
2014. nov. 23. 09:52
4/4 anonim válasza:
Szerintem lehet... javasolok egy kis gyümölcsös kaját..
és egy kis testmozgást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!