Miért tartom a súlyom?
800 kalóriával fogytam 7 kilót, de elkezdte kikészíteni a gyomrom, így a barátom unszolására felvittem 1050 kalóriára a napi deficitet. Nem is figyeltem oda most 1-2 hétig a fogyókúrámra, mert elég depresszív állapotba kerültem, ettem tésztát és kenyeret is, de mindent számoltam.
Most koplalás után nem híznom kellett volna, vagy mivel ez még mindig alacsony, további súlyt leadni?
Létezik, hogy a szervezetem ilyen kevés kalóriát igényel?
Fogynom már maximum 1-2 kilót kell, de már nem akarok törődni a fogyókúrával, csak a sporttal.
Jó nagy baromságot csináltál!
A kalóriaszámlálás jó dolog, én is azt csinálom, de napi 1200 kalória alatt eszetlenség meghúzni a határt. Heti 1 kiló mínuszt javasol minden szakembert.
Annyi idő alatt kell leadni a túlsúly, amennyi idő alatt felszedted, ezt sose felejtsd el. Ellenkező esetben vissza fog jönni, nagyon hamar, tehát kudarcba fullad az önsanyargatás!
* szakember
* túlsúlyt
Már írni sem tudok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!