Miért nem fogyok hetek óta csak tartom a súlyom?
A tegnapi menüm reggelire műzli 3 dl tejjel a műzli tartalma,pár szem mazsola, pár szem aszalt banán,pár kis kocka aszalt barack, puffasztott risz az adag 90 %-a, földi mogyoró néhány szem, kukorica pehely golyók.
Ebédre bab leves füstölt csülökkel kb 2 dl,
Uzsonna 1 szelet piskota tejszinhabos sütemény.
Vacsora bab leves csülökkel kb 2 dl. (tartalma, füstölt disznó lábról a bőr,sárgarépa, gyökér, bab,krumpli, délben ugyan ez volt.
3 napja minden nap eszek valami édességet ez lehet a baj?
Én csak akkor fogyok ha koplalok, akkor 3 napig koplaljak hogy megint tartsam így a súlyom?
Tejes müzlit és babot eszel, és nem örülsz annak hogy nem hízol?
Hát a tej, keményítő együtt, meg maga a bab is tömény szénhidrát egy tök jó tömegnövelő étrend alapjai, miért fogynál ezekkel?
Hát az ember zöldség és húsevő, azaz kevés keményítőt eszik és nem anabolikus állati eredetű táplálékokat (azaz nem azt esszük meg amitől az újszülött emlős növekedik, hanem az újszülött emlős mamáját esszük meg).
Erre te valószínűleg rendszeresen tolod a tejet, azt is szénhidráttal az ebéded sem szénhidrátszegény, gondolom gluténmentességet sem tartasz, és csodálkozol hogy nem fogysz.
De így ne csodálkozzál :)
Az ideális testsúlyom 55 kiló lenne addig még van ledobnom 23 kilót.
160 cm vagyok de már a 60 kilóval is megelégednék egyenlőre, mert nagyon hurkás vagyok most.
Akkor tej kilőve!
De akkor mit egyek reggelire?
A tojás, sonka, zöldséges reggelivel teljesen egyetértettem.
Viszont egy hízásra hajlamos nőnek a gluténtartalmú tk. kenyér talán már necces.
Zab meg fölösleges, ha van ugye zöldség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!