Életemben először dolgozom, eddig ugyebár meresztettem a hátsómat a suliban.
Heti 4x megyek konditerembe edzeni, plusz 6 órában fizikai munkát végzek. Eddig az edzéssel heti 0,5 kg ment le, szerintetek jobban fogok ezentúl fogyni? Ugyannyit fogok enni, 1300 kalóriát.
Egész nap talpon vagyok, délutánig munka, utána kondi..
2014. nov. 17. 19:13
1/9 anonim válasza:
"Egész nap talpon vagyok, délutánig munka, utána kondi.."
Ha ez tényleg így van, ahhoz az 1300 kalória nagyon-nagyon kevés! Minimum 1800 kalória kéne neked! Hidd el, azzal is fogsz fogyni, ha tényleg ennyire aktív életet élsz, és még jobban is fogod magad érezni!
2014. nov. 17. 19:18
2/9 A kérdező kommentje:
Én is ezt hittem, de kevesebb az étvágyam, mióta dolgzom, nem tudok többet enni:S
2014. nov. 17. 19:29
3/9 anonim válasza:
pedig azért jobb lenne, ha egy kicsivel többet ennél, az egészséged érdekében.. :/
2014. nov. 17. 19:38
4/9 anonim válasza:
Nem, akkor mindenki vékony lenne, aki sokat dolgozik :)
2014. nov. 17. 20:11
5/9 anonim válasza:
Szerintem inkább hátráltatja, mert nagyobb az izomvesztés kockázata. Olvasd el a Sárga kapszula c. könyvet ingyen letölthető.
2014. nov. 18. 07:31
6/9 A kérdező kommentje:
Kb 15 oldalig jutottam, nagyon unalmas volt. Semmi újat nem mondott. (orvosira jarok)
2014. nov. 18. 08:10
7/9 anonim válasza:
Ha unalmas volt mert orvosira jársz, akkor nem értem a kérdésed. Ha ennyire tudod, hogy mi kell a fogyáshoz, akkor miért kérdezed, hogy edzéssel jobban fogsz-e fogyni? Leszólod a könyvet, miközben kalóriáról beszélsz és nem foglalkozol a CH, zsír és fehérje bevitelével. Ez a mai orvostudomány??? Jááááááájjjj.
2014. nov. 18. 15:02
8/9 A kérdező kommentje:
Hol olvastad okostojás, hogy csak a kalóriát nézem?
2014. nov. 18. 17:19
9/9 anonim válasza:
Hol írtad okostojás, hogy a tápanyagokra is figyelsz?
"Ugyannyit fogok enni, 1300 kalóriát. "
Egyébként még mindig nem értem, hogy ha leszólod a sárga kapszulát mert te orvosira jársz, akkor miért itt kérdezgeted, hogy jobban fogsz -e fogyni? Orvostanhallgatóként tudnod kellene a mikro- és makrotápanyagok felhasználását, a test reakcióit. Égeted itt a többi orvostanhallgatót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!