Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nem sok ez egy picit?

Nem sok ez egy picit?

Figyelt kérdés
Ma regisztráltam a Kalóriabázisra,és beállítottam rajta mindent,a testsúlyomat,magasságomat,mindent.Megnéztem,és 342g szénhidrátot számolt ki,hogy ennyit kellene fogyasztanom.Nem sok az?

2014. nov. 12. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Csak nem vagyunk okosabbak, mint egy SZÁMÍTÓgép!
2014. nov. 12. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ha úgy állítottad be, hogy elég sok kalóriát ehetsz egy nap akkor bizony ennyit számol. Állítsad át esetleg oldalt a tápanyag beállításait mondjuk fogyókúrásra, vagy valami egyénit adj meg... nem kell ahhoz ragaszkodnod amit most így megadott neked.
2014. nov. 12. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a 2. hozzászólóhoz...

Arról "Te tehetsz", hogy ennyit adott meg, a megadott adatok alapján adott ki valamit, plusz az alapértelmezett vagy átállított arányok alapján. De ez utóbbi simán felülírható. Az arányok amúgy sem valami jók, a makrotápanyagok fontos korlátait grammban szokás megadni, csak mert gyorsan akarsz fogyni s keveset eszel, nem esik le a fehérjeigényed, pl.

Én grammokat használok, teljesen egyénien, a zsír több, mint a másik kettő. Mivel nekem így jó, ezt már kitapasztaltam.

Vannak tipikus dolgok, amiket követhetsz s el is térhetsz tőlük, ha akarsz. S persze nem árt, ha használod a józan eszed, nem tudom, ma hogyan van, régen simán kijöhetett napi 900 kalória is, ha a delikvens túl gyors fogyást állított be túl kis súly és kevés mozgás esetén.

2014. nov. 12. 23:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Azért tartom egy kicsit soknak,mert ahogy olvasgattam,olyan 100g körüli szénhidrát lenne megfelelő szerintem.Beállítottam pedig jól mindent,én úgy láttam.A testsúlyt, a magasságot,és ráadásul könnyű fizikai munkára állítottam,pedig szerintem amennyit cipekszem lehetett volna a nehézre is állítanom.
2014. nov. 13. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!