Igenismegcsinalom kérdése:
Valaki segítsen.14 éves vagy 86 kiló elhatároztam hogy le kell fogynom. Sok akarat erőm van ballagásra leszeretnek fogyni 52/53 kilóra de nem tudom mit egyek?
Figyelt kérdés
Jövőre ballagok. Köszönöm a válaszokat 2 rozsos vagy éppen korpás kiflit bele 1-1 virsli ez jó? Este futok, felülés, gugolás és mindem nap 2 liter ásványvíz 166 cm kondizni is járok 1 héten 1x#Lefogokfogyni
2014. nov. 8. 10:23
1/16 anonim válasza:
nem nem jó
olvasd el a sárga kapszulát abban benne van minden
ne egyél virslit mert nem emberi kaja
2/16 A kérdező kommentje:
Van egy ismerősöm aki 95 kilóról lefogyott 58 ra és ő is eszt ette meg paradicsom ilyesmi ő hajánlotta
2014. nov. 8. 11:14
3/16 anonim válasza:
Rántotthús tésztával napi 3x akkor havi 1 tonnát is letudtsz fogyni
4/16 anonim válasza:
de ő egy idióta rá ne hallgass...
így egyszerűen nem lehet fogyni, baromi egészségtelen
5/16 anonim válasza:
XDDDD sherlock tevagy az? nemmondod xDDD
6/16 A kérdező kommentje:
Kérlek szépen normális választ adjatok ez nem vicc
Mért nem? Akkor mit tegyek?
2014. nov. 8. 11:58
7/16 anonim válasza:
szia itt egy (remelem) ertelmes valasz
napi 2-3 liter viz
a szokasosnal keveset egyel
delelott csak gyumit (kivetel a banan)
csak vizet igyal
kezd el kocogni kezdetben fel orat
kesobb haromnegyed orat es igy tovabb
tornazz otthon
itt egy ajanlat :
m.femcafe.hu/cikkek/lifestyle/gyakorlatok-edzes-testmozgas-torna-feszes-has-labemeles-izmok
sikeres fogyokurat kivanok
16/L voltam
8/16 anonim válasza:
femcafe... hogyne :DDD
body.builder a te oldalad nem a női magazinok sztártornácskái...
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Esetleg még valaki aki tudd valami gyors fogyást javasolni? Esetleg lehetséges az hogy 53 legyek július elejére mielött ballagok? :(
2014. nov. 8. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!