Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Melyik édesítőszer a legjobb?

Melyik édesítőszer a legjobb?

Figyelt kérdés

2014. okt. 27. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyírfacukor
2014. okt. 27. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Kinek mi. Én eritritet használok, de a legjobb az volna, ha egyáltalán nem használnék cukrot vagy édesítőt. Annyi édeset ehetnék anélkül is... Az eritrit drága, simán édes, de nem finom, igazából semmi értelme, csak az édességvágyat elégíti ki más alapanyagokkal együtt használva. Úgyhogy nem tudom jónak tekinteni (úgy, hogy napi szinten többször használom), de megvan a haszna.

A xillit finomabb, picit olcsóbb, talán jobban édesít (ez ízlésfüggő is), viszont durván szénhidrátos (ez nem minden diétában gond, s akkor sem, ha valaki 4 grammot eszik belőle naponta).

A stevia mellékízével a világból ki lehetne kergetni, de van, aki szereti, elég olcsó.

A steviás xillit a kettő között van árban, sokkal jobb, de én inkább azt is hanyagolom.

A többit nem ismerem.

2014. okt. 27. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
érett banán, datolya.
2014. okt. 27. 20:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Nyírfacukrot kipróbálom köszönöm a válaszokat!:)
2014. okt. 28. 08:47
 5/8 anonim válasza:
A stevia is jó és a nyírfacukor alkalmas
2014. okt. 28. 10:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is az eritritet szeretem, mert a nyírfacukkoral ellentétben ez nem hajt meg és null kalóriás.

De próbáld ki őket aztán meglátod melyik jön be a legjobban.

2014. okt. 28. 11:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Mindenképp, köszönöm!
2014. okt. 28. 13:35
 8/8 anonim ***** válasza:
A kókuszcukor is jó,íze finom és csak 30-35 %-ban szívódik fel.De nagyon drága,fél kg 1000 Ft.Cukorbetegek is fogyaszthatják.
2014. nov. 2. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!