4000-5000 kcal naponta 17 évesen?
Figyelt kérdés
4000 és 5000 kcal körül jött ki minden nap. 17 éves lány vagyok, és ahhoz képest ez borzasztó soknak tűnik, amennyit lehetne ennem.
Egyáltalán nem vagyok kövér, és minden nap több órát sportolok, de! : nagyon zavar a hasam, mert szép lapos, ha mondjuk leülök, látszanak a hurkák :) Mit tehetnék, hogy kevesebbet egyek? Nagyon szeretném eltűntetni azt a kis hájat, valahogyan. Valakinek valami ötlete van erre??
2014. okt. 23. 15:44
11/13 anonim válasza:
4000-5000 kcal :O
Nekem 1000 kcal lehet megennem naponta.
19 éves vagyok, és hát plusz 5-6 kg van rajtam amit el szeretnék tüntetni.
Próbáld ki az oldalt.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Kipróbálom azt az oldalt :)
2014. okt. 23. 19:15
13/13 anonim válasza:
Biztos hogy kcal?Nem a kisebbikre, a Kj-ra gondolsz?4000-5000 az nagyon sok...egy női atléta eszik 2000-2300 kcal-t:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!