2700 kcal a napi keretem . De nem nagyon értem hogy van ez elég ha csak 1500 kcalt viszek be naponta?
Nem elég. Főleg ha az 1500 kcal egy része is még értéktelen gabona, édesség, tejtermék..
De van más is. Mit írtál, hány kiló vagy? Kalóriaigényt számoltál (ami eleve értelmetlen) a zsírtömeged után. Nem, a zsírtömegnek nincs kalóriaszükséglete, izomtömegre lenne értelme számolni ezt. Úgy sem igazán sok, de arra van kitalálva.
Tehát.. a napi kereted annyi, amennyit jólesik megenni NORMÁLIS ételekből (és akkor jön a kérdés, hogy miket lehet enni) az 1500-2700 kcal csak szórakozások.. egyébként az igényed alatt 500kcal-lal kéne enni fogyáshoz, hogy ne legyen túl nagy éhezés, nem?
Áh mennyi komolytalanság. Fogyassz zöldségeket és húsokat (igen, azt a húst amiben csúnya zsír is van), gyümölcsöket, és fél év múlva nem is fogsz emlékezni rá mi volt a kalóriákkal, milyen elhízás?
Hali , köszi a válaszod!
tudom énis hogy fehérjét (csrikemell,tojást)kell enni+ zöldség gyümölcs
Csak sokan itt irogaták azthittem van értelme de már belátaom hogy nincs.
Még mindig sokan írogatják, és nem azért van/nincs értelme, mert én nem ajánlom. Ez nem így megy, vagy van értelme és akkor egy jó dolog, mindenkinek működik, vagy nem az.
Mégpedig nem működik mindenkinek, és fölösleges. Zöldségek, húsok éljen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!