Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Így mennyi idő lefogyni 10...

Így mennyi idő lefogyni 10 kilót, mit tehetek még?

Figyelt kérdés

160 centi vagyok, kb 58-59 kiló, 10-et mindenképp le akarok adni, 6-ot kb már sikerült, de most megrekedtem.

1.: 15-20 deka félzsíros túró/ müzli narancslével vagy tejjel

2.: fél alma/ fél adag proteinturmix

3.: 1 kistányérnyi főtt zöldségétel

4.: fél adag fehérjeturmix/ 15 deka túró/ kb 3 marék saláta

5.: kb 3-4 marék nyers zöldség

Emellett minden 2. nap 40 percet szeretnék kocogni (ezt fokozatosan emelni a félmaratoni távig), a pihenő napokon pedig 40-60 percet itthon tornázni.

A lisztet, cukrot, burgonyát és rizst már kb 2 hónapja kizártam az életemből, xillittel és mézzel édesítek, vagy ha nagyon vágyok az édesre, bekapok 1 kiskanálnyi mézet. Kb. 2 hónapon belül már látványos eredményt szeretnék elérni, ez lehetséges? Nagyon fontos lenne számomra, hogy helyre billenjen az életem és úgy érzem ehhez a fogyás is kell.

2014. okt. 22. 12:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Azért eszek keveset mert félek, de akkor törlöm a mézet és a xillitet is az étrendemből, almából azért fél mert nagyon nem szeretem, inkább veszek 1 kis fagyasztott bogyós zöldséget és azt eszem, ha megkívánom az édességet. :)

Ma egyébként nagyon jó voltam, ha a vacsit is beleszámolom, 809 kalóriát ettem. 58,6 kiló vagyok, úgy látszik, hogy ha nem mozgok, nem is fogyok, kicsit meglep, hogy 600-700 kalória mellett nem fogytam csak fél kilót 1 hét alatt.

2014. okt. 22. 18:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem voltál jó, mert koplaltál.

A bogyós gyümölcs jó, én sosem tudom megunni a málnát :)

A méz tényleg tömény cukor, a xilit már jobban belefér, persze nem nagy mennyiségben, de miért is enne valaki sok cukrot, ha cukoralkohol is? De ez mellékes, a fő, hogy többet kellene enned. Főleg, ha olykor rosszul vagy, ez annak a jele, hogy kevés neked a jelen szint.

2014. okt. 22. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!