Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Így mennyi idő lefogyni 10...

Így mennyi idő lefogyni 10 kilót, mit tehetek még?

Figyelt kérdés

160 centi vagyok, kb 58-59 kiló, 10-et mindenképp le akarok adni, 6-ot kb már sikerült, de most megrekedtem.

1.: 15-20 deka félzsíros túró/ müzli narancslével vagy tejjel

2.: fél alma/ fél adag proteinturmix

3.: 1 kistányérnyi főtt zöldségétel

4.: fél adag fehérjeturmix/ 15 deka túró/ kb 3 marék saláta

5.: kb 3-4 marék nyers zöldség

Emellett minden 2. nap 40 percet szeretnék kocogni (ezt fokozatosan emelni a félmaratoni távig), a pihenő napokon pedig 40-60 percet itthon tornázni.

A lisztet, cukrot, burgonyát és rizst már kb 2 hónapja kizártam az életemből, xillittel és mézzel édesítek, vagy ha nagyon vágyok az édesre, bekapok 1 kiskanálnyi mézet. Kb. 2 hónapon belül már látványos eredményt szeretnék elérni, ez lehetséges? Nagyon fontos lenne számomra, hogy helyre billenjen az életem és úgy érzem ehhez a fogyás is kell.

2014. okt. 22. 12:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Két hónap alatt lefogytál 6 kilót. Szerinted ez nem elég látványos?

Az utolsó pár kiló nagyon nehezen adja meg magát, szóval erre készülj fel. De nem gondolnám, hogy az a 4 kiló plusz úgy rányomja az életedre a bélyegét, hogy csak na.

Egyébként keveset eszel.

Ilyen étrend mellett nem fogsz félmaratont futni. Ilyen kevés szénhidráttal nem lehet sem komoly erő sem állóképességi sportot csinálni. A testépítők sem a diéta alatt szaggatják széjjel a vasakat. Max. szinten tartanak.

Félmaratonhoz kelleni fog az energia, különben össze fogsz esni.

A szervezeted éhezni fog és minden adandó kalóriát zsírba raktároz majd, ha egyáltalán eljutsz odáig.

Alapvetően hülyeség amire készülsz.

2014. okt. 22. 12:57
 2/12 A kérdező kommentje:

Jajj, nem nem! Félreértettél.

6-ot leadtam, még 10 van hátra.

Nem látom a változást, sőt úgy érzem, hogy híztam. Szénhidrátot nem merek enni. Tegnap a barátom belém tuszkolt 1 fél zsemlét, meg 1 250 g-os joghurtot mert rosszul voltam, azóta is lelkiismeret furdalásom van. Nagyon kell az a -10 kiló.

2014. okt. 22. 13:10
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én személyi edző vagyok, és ez a legrosszabb amit el lehet követni.

Na jó annyira nem katasztrófa a helyzet, mert itt vagyok.

Az étrend kapásból nem jó.

Reggelire menjen 50g zab egy adagolókanál fehérjével.

Tízórai 100g csirkemell 50g (jázimn/barna)rizs 50g vegyeszöldség

ebéd ugyan ez

délután ugyan ez

vacsora vagy 200g túró, vagy egy adagolókanál fehérje 150g natúr joghurttal mehet hozzá paradicsom vagy uborka

edzés után egy adagolókanál fehérje és 50g dextróz vagy maltodextrin (xillit nem jó!) az utóbbit javaslom mert annak nincs diós mellékíze

ha nincs edzés akkor is be kell verni valamikor egy turmixot csak akkor nem kell bele gyors ch.

Amúgy ez nincs kőbe vésve, ez csak egy pont ami mellett el lehet indulni.

az edzés úgy néz ki, hogy lemész a kondiba és leedzel minden izomcsoportot

kardiózni neked nem hiszem hogy kell még, az anabolizmustól simán jobban fogsz kinézni

a kilókat hagyd, az nincs rádírva ellenben az alakoddal

amit még vegyél az egy mega daily one plus és lenmagolaj kapszula

2014. okt. 22. 14:11
 4/12 anonim válasza:
A méz és a Xilit is energiatartalmú édesítőszer. Helyette jobb a mesterséges édesítő. Pöttyi stb, nem lesz tőle bajod a cukorbetegek ezt eszik egész életükben, csak felfújják, hogy nem egészséges. Miért nem eszel husit? Nyugodtan ehetnél sovány pulyahusit vagy csirkét zöldséggel. Ha édességre vágysz jobb egy kis gyümölcs, mint a méz, de azt is inkább mozgás előtt enném. Amúgy szerintem nagyon ügyes vagy. be fog ez megint indulni.
2014. okt. 22. 14:29
 5/12 A kérdező kommentje:

Húst nem eszek, vega vagyok. Ne borulj ki, gyümölcsöt meg nem eszek, mert nem szeretem... :D A zöldségért viszont élek-halok. Ma este megyek haza, holnap reggel lemérem mennyi vagyok, aztán meglátjuk, próbálok kitartani, de megijesztett, hogy áll a súlyom.

Mondjuk most kb 2 hétig kimaradt a mozgás, mert nagyon beteg voltam. De úgy érzem mindent visszaszedtem, ha magamra nézek, pedig ez lehetetlen, laza rám az összes cuccom, meg érezni a bordáimat, csípőcsontom.

2014. okt. 22. 14:35
 6/12 anonim ***** válasza:
a túró szerinted milyen növényből van? vagy a tejsavó fehérje?
2014. okt. 22. 14:59
 7/12 anonim válasza:

Vegák...

Egyébként szerintem meg ne hirtelen akarj lefogyni, mert azt a bőröd fogja megbánni és a helyzet rosszabb lesz, mint amilyen volt.

2014. okt. 22. 16:01
 8/12 A kérdező kommentje:
Ajánlom h nézz utánna a (ovo-, lakto-, semi-) vegetariánusság és a vegánság különbségeinek. :) A proteinem pedig szója, de köszi, hogy jobban tudod mit használok. Az elsô pár válaszolónak nagyon köszönöm, akik tudták értelmezni a kérdést, és sikerült arra válaszolniuk.
2014. okt. 22. 16:12
 9/12 anonim válasza:
Hal,csirke,rizs,zöldség,gyumölcs heti 2-3szor 3km futás 1,5 hónap -11kg fogyás. Persze vissza szedtem,sőt....szerelmi bánat+milka kombo :D Azóta pedig nincs meg az akarat.
2014. okt. 22. 16:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez nagyon kevés... Egy adag proteinturmix s 30 deka túró egy napra? Az a kicsi zöldség szinte semmi kalória, ha már szereted a zöldséget, egyed kilószámra, de legyen közte szénhidrátosabb is - vagy csináld úgy, ahogy én, edd zsírral. A zsír is jó energia, sőt, sokaknak jobban beválik, mint a szénhidrát.

A szénhidráttól annyira nem félhetsz, ha tömény cukrokat eszel, ha kicsi mennyiségben is... Nem belekötés, csak megjegyeztem.

Azzal semmi gond, hogy nem eszel húst és gyümölcsöt, a zöldség is jó, csak túl kevés, a fél alma azt jelenti, hogy nem mersz enni egy egészet? Azért kérdezem, mert van azért a mondataidban pár jel, ami miatt akár kezdődő anorexiád is lehet... Kövérebbnek látod magad, miközben látod, hogy nem lehetsz az, nem mersz eleget enni a normális működésedhez...

2014. okt. 22. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!