Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nagy hibát követtem el?

Nagy hibát követtem el?

Figyelt kérdés
1 hete kezdtem el a fogyókúrámat, mert szülés után felszedtem jó pár kilót és mivel a gyermekem már elég nagy így heti 5x, másfél órát elmegyek edzőterembe. Ebből 60 percet kardiózok, fél órát feszesítek..ez alatt az 1 hét alatt szénhidrát mentesen sikerült étkeznem..javarészt zöldségeket ettem..stb..és olyan teát iszom ami azonnal kihajt belőlem mindent amit megettem..viszont ma délben megettem egy fél pizzát..ugye most nem rontottam el mindent? este is megyek edzeni..ez most sokat számít, vagy egy héten egyszer lehet ennyit bűnözni?

2014. okt. 9. 12:52
 1/5 anonim válasza:
Szerintem ennyi még nem gáz, amúgy is szokták mondani, nem árt néha egy csalónap :)
2014. okt. 9. 13:23
 2/5 Yoniame válasza:
Lehet, de zsíros ételek helyett az édességek (legjobb az étcsoki, a kávé, és a joghurt) jobban hasznosíthatók. A lényeg az hogy az ember megtanuljon csak akkor és annyit enni amikor éhes, és amennyihez éppen kedve van.
2014. okt. 9. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik, nem a pizzával kezdődtek a gondok...

Heti 5-szöri edzés sok, egy alkalommal másfél óra is, bár ha valami tinglitangli dolgot csinálsz, akkor nem.

A szénhidrátszegénység jó, de ha szinte csak zöldséget ettél, akkor szinte tuti, hogy szénhidrátra alapozva koplaltál, mert a zöldségekben jobbára az van, persze fehérje is, de ahhoz sokat kell enni, hogy elég legyen, persze nem tudom, hogy pl. mennyire zsírosan etted őket, nálam a sok zöldség automatikusan sok zsírt jelent, kalória kell s erre a célra a zsír igen alkalmas, főleg, ha fogyni akarunk s szénhidrátszegényen étkezünk.

Nem értelmezem táplálkozásnál a bűnözés szót, pizzával kapcsolatban semmiképp.

Meglátod, Neked belefér-e, nem vagyunk egyformák.

2014. okt. 9. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:

"olyan teát iszom ami azonnal kihajt belőlem mindent amit megettem"

Szerinted ez egészséges?

2014. okt. 10. 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Helloo etkezesi zavar
2014. okt. 16. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!