Miért nem fogyok, ha betartom a kalóriakeretem?
"Amúgy egy másfélórás boxedzés + oda-vissza biciklizés azért sok kalóriát eléget azt hiszem. "
Ja, mondjuk 500at, es akkor lehet sokat mondtam.
Én így csinál(lom)tam:
Fokozatosan csökkentsd bevitt kalóriát (mondjuk heti 100-50), hogy hozzászokj a kevesebbhez. Lesz egy pont, ahol látványosan beindul a fogyás, az izomzat nem csökken, de még nem leszel nagyon éhes sem. Ezt a szintet kell majd belőnöd, tartanod.
Nálam ez kb. 1800-1900 kcal, rendes kajából. Ha fogyni akarok akkor lemegyek 1650-re, ha csalok, meg becsapok 3000-et, is ha így kívánom.
Én pont ugyanilyen paraméterekkel rendelkezem, mint te :) (176/85 és 30 éves vagyok)
Én is mindenhova biciklivel járok,vagy gyalog,heti 3-4-szer futok és szinte egész nap talpon vagyok.
Én napi 1200-1300 kalóriát viszek be.(sportolás leszámításával, tehát sportolással is max 1600 kalóriát én nem számítok bele minden apróságot) és így 2 hetente megy le 1-max 1,5kg.
Én a MyFitnessPalt használom (nem tudom le lehet e így írni) és nekem abszolút bejött. Nekem a kalóriabázis nem jól adta meg az értékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!